Зірковий конвеєр запущено

5 Червня 2007
7152

Зірковий конвеєр запущено

7152
Сьогодні розпочинаються кастинги української «Фабрики зірок». 4 червня новий проект представили журналістам.
Зірковий конвеєр запущено

«Детектор медіа» вже багато писала про «Фабрику зірок» - мегапроект Нового каналу, який створюватиметься за нідерландським форматом корпорації «Endemol international B.V., Hilversum, Holland» Star Academy/ Operation Triumfo. Читачі «ТК» першими дізнались, хто вестиме шоу, і побачили журнал, який організатори мали підготувати до презентації. І ось прийшов час кастингів.


Перший кастинг відбудеться 5 червня у Львові, 7 червня – в Одесі, 9 червня – в Донецьку, 10-го – у Харкові. Всеукраїнське прослуховування у Києві призначене на 25-26 серпня. Про це оголосили вчора у розважальному комплексі

Arena-Entertainment, де відбулася презентація найдорожчого, за словами організаторів, проекту українського телебачення.

 

 

Ірина Лисенко, голова правління ЗАТ «Новий канал», представляє проект

 

У презентації взяли участь керівники і творці проекту, а також педагогічний колектив, який так само виступатиме й у ролі журі конкурсу (Юрій Нікітін, Лілія Подкопаєва, Роман Віктюк, Олена Коляденко, Олена Гребенюк, Анжела Лисиця, Максим Паперник, Володимир Тарасюк). Шеф-редактором проекту став Олексій Семенов, а головним продюсером – Алла Липовецька. За словами останньої, на кастингу учасник повинен продемонструвати свої вокальні дані, хореографічну підготовку та харизматичність. Особистість повинна бути неординарною, оригінальність – це шанс на перемогу, зазначили організатори.

 

 

Шеф-редактор «Фабрики зірок» Олексій Семенов і музичний продюсер Юрій Нікітін

 

Журналісти неодноразово ставили питання про вартість проекту, проте Андрій Доманський (відомий глядачам як ведучий «Весілля за 48 годин») відповідав так: «Це набагато більше за вартість будь-якого українського телевізійного проекту, проте набагато менше за грошові витівки наших політиків». Зіркова половина презентації при цьому шалено аплодувала – мовляв, молодець, викрутився.

 

 

Викладацький склад: «учителька танців» Олена Коляденко, стиліст Анжела Лисиця і педагог із вокалу Олена Гребенюк

 

Наразі триває підготовка до реалізації проекту: розпочалося будівництво так званого зіркового будинку. Це величезний ангар, у якому будуть створені хореографічні зали, студії звукозапису, спальні для учасників, кухня тощо. Все, що відбуватиметься всередині, цілодобово фіксуватимуть 28 камер. Щодня, зранку і ввечері, в ефір виходитимуть 15-хвилинні щоденники «Фабрики», а по закінченні кожного тижня Новий канал транслюватиме великий гала-концерт. За словами продюсера шоу Алли Липовецької, це унікальний проект, адже в ньому поєднані й реаліті-шоу, і гала-концерти.

 

 

Головний продюсер «Фабрики зірок» Алла Липовецька і ведучий Андрій Доманський

 

Під час прес-конференції «зіркові викладачі» говорили практично одне й те саме: ціль проекту – пошук нових зірок української естради.

 

 

Режисер-постановник Максим Паперник і викладач акторської майстерності Роман Віктюк

 

Всього у фінал вийдуть 8 юнаків та 8 дівчат. Вони й житимуть у «зірковому домі», за яким спостерігатимуть глядачі Нового каналу. Переможцями ж стануть шестеро з них.

 

P.S. До речі, журнал, обіцяний нашою авторкою Дусею Катасоновою, на презентації так і не роздавали. Кажуть, його не встигли надрукувати…

 

Фото – Дмитро Амідов

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
«Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду