У Дніпропетровську постраждали також кореспондентки 9-го каналу і радіо «Ера»

27 Січня 2014
8268

У Дніпропетровську постраждали також кореспондентки 9-го каналу і радіо «Ера»

8268
У Дніпропетровську постраждали також кореспондентки 9-го каналу і радіо «Ера»

Серед представників ЗМІ, травмованих під час народного віче у Дніпропетровську -  кореспондентка 9 каналу Ольга Владімірова і та журналістка радіо «Ера» Наталя Біловицька. Про це повідомляють користувачі Facebook

 

Як писала «Детектор медіа», травми під час вчорашьного простистояння між прихильниками євроінтеграції та «тітутшками» здобули троє операторів. У двох працівників 34-го каналу стріляли з травматичної зброї, їхні камери пошкоджено. В знімальну групу ICTV полетіло каміння. Оператора поранено у шию, камеру розбито.

 

Участь у мітингу, учасники якого намагалися захопити будівлю облдержадміністрації, взяли, за різними даними ЗМІ, близько 10 тис. громадян. За даними сайту «Комментарии: Днепропетровск», біля вхідних дверей зібралося близько 60 «тітушок», яких прикривала міліція.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8268
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду