У Дніпропетровську поранено і побито трьох журналістів 34-го каналу

У Дніпропетровську поранено і побито трьох журналістів 34-го каналу

26 Січня 2014
9029

У Дніпропетровську поранено і побито трьох журналістів 34-го каналу

9029
У Дніпропетровську поранено і побито трьох журналістів 34-го каналу
У Дніпропетровську поранено і побито трьох журналістів 34-го каналу

У Дніпропетровську під час протистоянь між прихильниками євроінтеграції та «тітушками» поранено двох операторів і журналістку дніпропетровського 34-го каналу. Про це повідомляє сайт «Комментарии: Днепропетровск».

 

Оператори 34-го каналу Сергій Кочет і Даніїл Петерімов вели зйомки подій біля Дніпропетровської ОДА у світловідбивних жилетах з надписом «Преса». За інформацією Інститута медіа права (ІМП),  Сергій Кочет отримав поранення від пострілу з травматичної зброї з боку  групи «тітушків». Коли він звернувся за медичною допомогою до медиків машини «швидкої» «Сімейної медицини», йому відмовили у допомозі. Поранення травматичними кулями отримали й інші учасники мітингу.

 

Даніїла Петерімова побили  палками «тітушки» - у нього попередьо діагностовано перелом руки. Журналістка 34-го каналу Наталія Светлова отримала пошкодження від побиття палками.

 

За повідомленням 34-го каналу, постраждалі подали заяви до міліції.

 

Медики надають допомогу потерпілому журналісту 34-го каналу

 

У знімальну група телеканалу ICTV, як повіломляла «Детектор медіа», учасники протистоянь кидали каміння. Оператора поранено у шию, камеру розбито.

 

Участь у мітингу, учасники якого намагаються захопити будівлю облдержадміністрації, взяли, за різними даними ЗМІ, близько 10 тис. громадян. Біля вхідних дверей зібралося близько 60 «тітушок», яких прикривала міліція.

 

«Детектор медіа»

Фото - 34-го каналу

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду