Княжицький заявляє, що рішення суду щодо Альтмана не впливає на долю ТВі

Княжицький заявляє, що рішення суду щодо Альтмана не впливає на долю ТВі

24 Січня 2014
5742

Княжицький заявляє, що рішення суду щодо Альтмана не впливає на долю ТВі

5742
Княжицький заявляє, що рішення суду щодо Альтмана не впливає на долю ТВі
Княжицький заявляє, що рішення суду щодо Альтмана не впливає на долю ТВі

Колишній генеральний директор каналу ТВі, а нині народний депутат Микола Княжицький заявив, що відповідно до рішення англійського суду інвестор каналу ТВі Олександр Альтман мав право перепродавати канал. Про це пан Княжицький сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Зі слів пана Княжицького, пана Альтмана звинуватили і засудили за неповагу до суду, тому що він вчасно не надав суду потрібної інформації.

 

«Суд вважає, що Альтман висловив неповагу до суду і не повідомив усю ту інформацію, яка суду була потрібна на той момент. Те ж саме рішення суду передбачає, що Альтман мав право перепродати канал, і на долю каналу ТВі це рішення жодним  не впливає», - сказав пан Княжицький.

 

Як відомо, сьогодні, 24 січня, Вищий суд Англії та Уельсу визнав винним бізнесмена Олександра Альтмана у невиконанні рішень суду та неповазі до суду та виніс йому вирок у півтора роки ув'язнення.

 

Нагадаємо, у тексті рішення Вищого суду Англії та Уельсу від 9 грудня у справі «Кагаловський проти компанії Balmore Invest Ltd повідомлялось, що позивачі (Костянтин Кагаловський і компанія Wilcox Ventures Limited) подали клопотання про взяття під варту Олександра Альтмана, восьмого відповідача, за неповагу до суду. Вони стверджували, що пан Альтман продовжує порушувати винесені розпорядження і постанови суду стосовно розголошення (повідомлення інформації) та заборони передачі активів. Суд підтвердив неповагу пана Альтмана до суду і постановив, що санкції будуть визначені згодом.

 

Зі слів колишнього гендиректора каналу ТВі Наталі Катеринчук, цим рішенням суд визнав Олександра Альтмана винним у порушенні рішень суду та підробці документів щодо передачі прав власності каналу ТВi.

 

«Телекртика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду