Журналіст «Радіо Свобода» постраждав від розриву гранати (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

20 Січня 2014
5030

Журналіст «Радіо Свобода» постраждав від розриву гранати (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

5030
Журналіст «Радіо Свобода» постраждав від розриву гранати (ВІДЕО, ОНОВЛЕНО)

Журналіст «Радіо Свобода» постраждав від розриву свілошумової гранати під час сутичок між протестувальниками і правоохоронцями у ніч з 19 на 20 січня на вулиці Грушевського. Він отримав численні садна та забої. Про це повідомляє «Радіо Свобода», не називаючи імені журналіста.

 

Пораненим є оператор Ігор Ісхаков, повідомила «Детектор медіа» головний редактор київського бюро «Радіо Свобода» Інна Кузнецова. Осколки влучили йому нижче спини. Після поранення він продовжив виконувати свої обов'язки.

 

Перед тим кореспондент видання встиг зняти, як співробітник правоохоронних органів цілить просто в нього.

 

 

«Силовики, які обстрілюють мітингувальників на вулиці Грушевського в Києві пластиковими кулями і світло-шумовими гранатами, цілять також і в журналістів, що виконують свої професійні обов'язки», - пише «Радіо Свобода».

 

Сутички між протестувальниками і силовиками розпочалися приблизно о 15:00 19 січня. Під час заворушень було поранено понад 100 людей, спалено 4 автобуси МВС та 2 автомобілі ЗІЛ. Офіційну інформацію про кількість потерпілих Міністерство охорони здоров'я обіцяє надати після 10:00.

 

Нагадаємо, під час подій на Європейській площі і вулиці Грушевського 19 січня було поранено кореспондента газети «Вести» В'ячеслава Веремія, координатора і стрімера Spilno.TV Галину Садомцеву і двох операторів Spilno.TV. Ще одного оператора Spilno.TV Володимира Карагяура затримала міліція.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5030
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду