У Харкові мітингувальник Партії регіонів напав на журналіста

У Харкові мітингувальник Партії регіонів напав на журналіста

15 Січня 2014
4027

У Харкові мітингувальник Партії регіонів напав на журналіста

4027
У Харкові мітингувальник Партії регіонів напав на журналіста
У Харкові мітингувальник Партії регіонів напав на журналіста

12 січня у Харкові один з мітингувальників, які прибули на під прапорами Партії регіонів, вдарив у живіт журналіста сайту 057.ua Олександра Нікульшина, що вів фотозйомку на Всеукраїнському форумі євромайданів. Про це повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ).

 

З приводу інциденту Олександр Нікульшин написав заяву до Київського райвідділу міліції Харкова.

 

Як розповів пан Нікульшин, 12 січня він проводив фотозйомку на Форумі євромайданів у Харкові. Під час заходу журналіст почав фотографувати учасників акції, які стояли з прапорами Партії регіонів.

 

«На цей Євромайдан прибула група "тітушок" близько 100 осіб. В цій групі «тітушок» була група з 10 чоловік, вони стояли трохи окремо. Деякі з них тримали прапори Партії регіонів. Ще там було двоє досить агресивних чоловіків років 35», - розповів Олександр Нікульшин.

 

Журналіст зазначив, що «тітушки» поводили себе агресивно і почали перешкоджати йому вести фотозйомку, один з них вдарив фоторепортера в живіт (на фото).

 

«Я стояв як би на постаменті, щось схоже на вентиляцію метро, щоб вище стати для кращого фотографування. Спочатку вони причепилися до мене зі словами, чого нас фотографуєш, що ти знімаєш, що ти робиш взагалі. Хоча на мені поверх курточки висів бейджик, я їм показав посвідчення, сказав, що працюю. Згодом прозвучала фраза, точно пам'ятаю: "Швидко злізь звідти, інакше я тебе зніму". Я звідти спустився, став навпроти них і почав їх фотографувати. Через пару секунд на мене посипалися матюки, образи, а потім один з цих двох чоловіків підійшов до мене і несильно два рази вдарив у живіт», - повідомив журналіст.

 

За словами журналіста, нападника одразу відвів у бік його товариш.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 11 січня журналісти активно висвітлювали Всеукранський форум учасників євромайданів у Харкові. Представники ЗМІ перебували у приміщенні, де розпочався з`їзд, коли його почали штурмувати невідомі у масках. Водночас у Харкові проходили акції антимайдану під прапорами Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4027
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду