У сутичках під Києво-Святошинським судом постраждали журналісти (ОНОВЛЕНО)

10 Січня 2014
7221

У сутичках під Києво-Святошинським судом постраждали журналісти (ОНОВЛЕНО)

7221
У сутичках під Києво-Святошинським судом постраждали журналісти (ОНОВЛЕНО)

Сьогодні, 10 січня, під час бійки під Києво-Святошинським судом, де розглядалась справа так званих «васильківських терористів», постраждали журналісти. Про це повідомляється на сторінці «Євромайдан» у Facebook.

 

Зокрема, вчинено напад на фотокореспондента Lb.ua Максима Левіна та журналіста «Цензор.Нет» Олексія Чернишова. Камеру пана Левіна пошкоджено. Також постраждала громадська журналістка, блогер Олена Білозерська.

 

Біля будівлі Києво-Святошинському суду зчинилася бійка між кількома сотнями активістів, які пікетували суд, та бійцями «Беркута». При цьому, за даними «Євромайдану», «дуже багато» людей побито, і на місці присутні кілька машин «швидкої допомоги».

 

 

Наразі «Детектор медіа» з`ясовує обставини інциденту.

 

«Детектор медіа»

Фото - https://www.facebook.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7221
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду