Міліція поки не знайшла останнього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

Міліція поки не знайшла останнього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

9 Січня 2014
4222

Міліція поки не знайшла останнього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

4222
Міліція поки не знайшла останнього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол
Міліція поки не знайшла останнього підозрюваного у побитті Тетяни Чорновол

Міліція досі шукає останнього підозрюваного у справі щодо побиття журналістки та активістки Тетяни Чорновол. Про це сьогодні, 9 грудня, повідомив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко на зустрічі з кількома представниками опозиційних фракцій Верховної Ради, інформує управління зв'язків з громадськістю МВС Україна.

 

За словами міністра, підозрюваний, якого зараз активно шукають правоохоронці, можливо був безпосереднім учасником побиття журналістки.

 

Пан Захарченко знову зазначив, що міліція виконала всі слідчі дії, здійснення яких було можливе без участі Тетяни Чорновол. Залишилася лише та частина процесуальних дій, проведення яких потребує особистої участі потерпілої.

 

«МВС зацікавлене в тому, щоб об'єктивно розібратися у цій справі та з'ясувати роль кожного з підозрюваних, а також мотиви скоєння цього злочину», - сказав він.

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як переслідували її машину і зіштовхнули її з траси.

 

За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, серед них - професійну діяльність, вчинення дорожньо-транспортної пригоди та провокацію. Сама Тетяна Чорновол вважає, що напад пов'язаний з її громадською активністю.

 

За рішенням суду арештовано на два місяці п'ятьох підозрюваних у причетності до нападу. Також зараз триває розшук шостого підозрюваного. Як повідомила прес-служба президента, один із підозрюваних зізнався у скоєнні нападу на Тетяну Чорновол.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4222
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
поставЧисло
3731 дн. тому
1. ВГО "Майдан", (єдиним джерелом влади в Україні є народ ) на Віче, створює Суд присяжних, 2. Суд присяжних викликає на засідання, що відбудеться «__» січня 2014 р. о 12.00 за підозрою у зраді: ЯНУКОВИЧА В.Ф. - Президента Окупованої території, Голову Ради національної безпеки і оборони Окупованої території; РИБАКА В. В.- Голову Верховної Ради Окупованої території; АЗАРОВА М.Я.- Прем'єр-міністра Окупованої території; Дію законів України окупантами, практично, скасовано, діє телефонне право зловмисника СБУ, МВС.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду