Чорновол: у мене було багато крові в легенях, певний час я не дихала (ВІДЕО)

Чорновол: у мене було багато крові в легенях, певний час я не дихала (ВІДЕО)

6 Січня 2014
8472

Чорновол: у мене було багато крові в легенях, певний час я не дихала (ВІДЕО)

8472
Чорновол: у мене було багато крові в легенях, певний час я не дихала (ВІДЕО)
Чорновол: у мене було багато крові в легенях, певний час я не дихала (ВІДЕО)

Громадська активіста та журналістка Тетяна Чорновол припустила, що її нападники були певні, що вона мертва, тому й покинули її лежати на узбіччі. Про це вона розповіла в інтерв'ю ТСН.

 

Тетяна Чорновол розповіла, що нападники били її професійно: прицільно по голові, спрямовуючи удари на скроні.

 

«Я пам'ятаю, як у мене просідає ніс, я пам'ятаю, як він просто знищується. Я не можу зрозуміти, чому я стояла з опущеними руками і мене весь цей час били по обличчю. В моїх легенях було багато крові. А це означає,що я не дихала певний час. Деякий час на холодній температурі і я могла не піднятися», - розповіла пані Чорновол.

 

Також постраждала розповіла, що під час її переслідування на Бориспільській трасі у ніч на 25 грудня вона помітила, що за нею стежать, але припустила, що це пов'язано з її можливим арештом. Коли нападники вдарили машину Тетяни Чорновіл, тоді вона зрозуміла, що перебуває в небезпеці.

 

«Я була сконцентрована, намагалася вижити, бо зрозуміла, що події розгортаються таким чином, що, очевидно, це замовлення мене», - розповіла активістка.

 

Як повідомляє ТСН, наразі, постраждала й досі перебуває в лікарні. Медики називають  стан Тетяни Чорновол задовільним та прогнозують, що на відновлення здоров'я жінці потрібно не менше двох місяців.

 

«Я почуваюся більш-менш. Не можу сидіти за комп'ютером, як починаю читати текст - в мене починає запаморочення.», - додала пані Чорновол.

 

 

 

 

Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на Бname="_GoBack">ориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як переслідували її машину і зіштовхнули її з траси.

 

За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, серед них - професійну діяльність, вчинення дорожньо-транспортної пригоди та провокацію.

 

Як писала «Детектор медіа», за рішенням суду арештовано на два місяці п'ятьох підозрюваних у причетності до нападу. Також зараз триває розшук шостого підозрюваного. Як повідомила прес-служба президента, один із підозрюваних зізнався у скоєнні нападу на Тетяну Чорновол.

 

Сама Тетяна Чорновол вважає, що напад пов'язаний з її громадською активністю.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8472
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду