Андрій Данилевич та Олександр Лук’яненко перейшли у «Подробности недели» на «Інтері»

Андрій Данилевич та Олександр Лук’яненко перейшли у «Подробности недели» на «Інтері»

29 Грудня 2013
18391

Андрій Данилевич та Олександр Лук’яненко перейшли у «Подробности недели» на «Інтері»

18391
Андрій Данилевич та Олександр Лук’яненко перейшли у «Подробности недели» на «Інтері»
Андрій Данилевич та Олександр Лук’яненко перейшли у «Подробности недели» на «Інтері»

«Детектор медіа» з власних достовірних джерел на каналі дізналася, що стара команда «Подробностей недели» зараз виконує лише технічні функції. Всі рішення щодо контенту, верстки програми приймає нова команда у складі Антона Нікітіна, Олександра Лук'яненка, Андрія Данилевича та Наталії Сливинської.

 

Стара команда у складі головного редактора програми Ярослави Артюшенко, випускового редактора Валерії Семенюк, аналітика Дмитра Литвина відсунута від прийняття будь-яких рішень. Після сьогоднішнього ефіру всі підуть у заплановану ще раніше відпустку - як повідомляла «ТК», перший у наступному році ефір «Подробностей недели» має вийти 19 січня.

 

Водночас, за  інформацією «Детектор медіа», всій попередній команді пропонують написати заяви про звільнення за згодою сторін.  

 

Олександра Лук'яненка, Андрія Данилевича, Наталю Сливинську - як людей, які «будуть допомагати робити програму» - представив колективу «Подробностей  недели» Антон Нікітін. Нагадаємо, 26-го грудня він зайняв  позиції директора «Національних інформаційних систем» та його головного редактора. Олександра Пилипця, що раніше виконував обов'язки головреда, теж відсунуто від його обов'язків. Поки що ніяких офіційних посад люди з нової команди, начебто, не мають.

 

Нагадаємо, що до останнього часу Олександр Лук'яненко був шеф-редактором програми «События недели» на каналі «Україна»,  але деякий час тому залишив цю посаду. До цього багато років працював собкором російських каналів в Україні, зокрема -  завідувачем українського бюро дирекції інформаційних програм Першого каналу.

 

Андрій Данилевич донедавна був ведучим програми «События недели». Нещодавно він залишив  канал «Україна» й перейшов на «Інтер», але власного проекту поки що не мав.

 

Наталія Сливинська була головним редактором «Подробностей недели» в той час, коли її вів Олег Панюта. Ярославу Артюшенко на її місце призначив Євген Кисельов, коли сам почав вести програму.

 

«Детектор медіа»  звернеться за коментарями до керрівництва телеканалу «Інтер».

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18391
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
hugo
3763 дн. тому
Судя по слухам на событиях недели вся команда собирается на интер переходить. Это вопрос времени. Медом там намазано чи шо? Жаль, хороша програма была
Вася
3764 дн. тому
Украинцу: А ты русофоб, и нафига мне на интере твое коровье мычание, я хочу слушать новости на русском языке!!!!! Послушай как разговаривают щири украинцы Власенко и Пашинский без посторонних людей http://www.youtube.com/watch?v=2kIi-p-VKGM
Вася
3764 дн. тому
Идиоты
boss
3764 дн. тому
Как не болела , а умерла.
о_о
3764 дн. тому
не смотрите этот канал, пускай сего смотрит гарант с семьей
українець
3764 дн. тому
Одні українофоби.... Такі й будуть "подробності".... І взагалі, це український чи російський канал? Чому новини на українському каналі мають йти іноземною мовою?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду