П’ятого затриманого у справі Чорновол арештовано (ОНОВЛЕНО)

П’ятого затриманого у справі Чорновол арештовано (ОНОВЛЕНО)

28 Грудня 2013
5804

П’ятого затриманого у справі Чорновол арештовано (ОНОВЛЕНО)

5804
П’ятого затриманого у справі Чорновол арештовано (ОНОВЛЕНО)
П’ятого затриманого у справі Чорновол арештовано (ОНОВЛЕНО)
П’ятий підозрюваний у побитті журналістки Тетяни Чорновол дав свідчення напередодні, 27 грудня. Про це повідомляє управління зв`язків з громадськістю МВС України.
 
За даними слідства, зі свідчень випливає, що він особисто приймав участь у побитті потерпілої. Слідством заплановане проведення одночасних допитів підозрюваних для того, щоб встановити повну картину інциденту.
 
Затриманий - 34 річний мешканець міста Дніпродзержинськ Дніпропетровської області. Він працював в охоронній структурі. До Києва, за його словами, приїхав до купувати автомобіль «Порш Кайен».
 
За рішенням суду, підозрюваного арештовано.
 

Як писала «Детектор медіа», в ніч на 25 грудня на бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як її переслідували на машині.

 

За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліціївідкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

 

Слідство розглядає декілька версій нападу невідомих на Тетяну Чорновол, серед них - професійну діяльність, вчинення дорожньо-транспортної пригоди та провокацію.

 

Сама Тетяна Чорновол вважає, що напад пов'язаний з її громадською активністю. 
 

У рамках розслідування кримінального провадження побиття Тетяни Чорновіл за підозрою було затримано п'ять осіб.

 

Чотирьом із них 27 грудня Печерським судом Києва обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5804
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду