Шустер залишиться на «Інтері», але його проект зазнає змін

Шустер залишиться на «Інтері», але його проект зазнає змін

28 Грудня 2013
7401

Шустер залишиться на «Інтері», але його проект зазнає змін

7401
Шустер залишиться на «Інтері», але його проект зазнає змін
Шустер залишиться на «Інтері», але його проект зазнає змін

Телеведучий Савік Шустер заявив у коментарі «Детектор медіа», що не володіє інформацією про закриття його програми «Шустер live» на телеканалі «Інтер» у новому році.

 

За інформацією джерел «Детектор медіа», Савік Шустер залишається на «Інтері», але формат шоу буде змінено. Чи виходитиме програма в прямому ефірі - наразі під питанням.

 

Раніше видання «Комсомольская правда в Украине» з посиланням на власні джерела повідомило про закриття проекту «Шустер live». У п'ятницю, 27 грудня, програми вже не було в ефірі, але, згідно з телепрограмою, вона й не планувалася.

 

Кілька тижнів тому вже обговорювалася інформація про те, що Савік Шустер нібито на початку 2014 року залишить телеканал «Інтер». Сам ведучий назвав це чутками.

 

Нагадаємо, 26 грудня співпрацю з «Інтером» вирішили припинити керівники інформаційного мовлення, яких пов'язують з головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним: директор «Національних інформаційних систем» (НІС - новинний продакшн телеканалу «Інтер») Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та Ігор Шувалов, а також журналіст Ольга Червакова. Вони працюватимуть над запуском нового інформаційного телеканалу групи «Інтер». Новим керівником НІС став Антон Нікітін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7401
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду