Княжицького і Жванію викликають на допит для перевірки інформації, викладеної у ЗМІ, - міліція

Княжицького і Жванію викликають на допит для перевірки інформації, викладеної у ЗМІ, - міліція

26 Грудня 2013
6259

Княжицького і Жванію викликають на допит для перевірки інформації, викладеної у ЗМІ, - міліція

6259
Княжицького і Жванію викликають на допит для перевірки інформації, викладеної у ЗМІ, - міліція
Княжицького і Жванію викликають на допит для перевірки інформації, викладеної у ЗМІ, - міліція

Виклик на допит у Головне слідче управління МВС України народних депутатів Миколи Княжицького і Давида Жванії пов'язаний з необхідністю з'ясувати інформацію, викладену Костянтином Кагаловським. Про це повідомляє управління зв'язків з громадськістю МВС України.

 

Міліція заявляє, що в межах розслідування кримінального провадження за фактом побиття Тетяни Чорновіл слідством відпрацьовується будь-яка інформація, у тому числі - зі ЗМІ та відкритих джерел.

 

Слідчими проаналізовано виступ колишнього власника телеканалу ТВі Костянтина Кагаловського (у Facebook), у якому він зазначає, що до рейдерського захоплення цього каналу причетна особа, яка фігурує у справі з приводу побиття Тетяни Чорновіл. Також пан Кагаловський зазначає, що до діяльності підозрюваного мають відношення народні депутати Микола Княжицький та Давид Жванія.

 

«Виклик на допит у Головне слідче управління МВС України цих народних депутатів пов'язаний з необхідністю з'ясувати інформацію, викладену К. Кагаловським. Зокрема, щодо їх причетності до вчиненого кримінального правопорушення», - йдеться в повідомленні міліції.

 

Сам Микола Княжицький у Facebook заявив, що не знає фігурантів справи про напад на Тетяну Чороновол: «Тут на провладних сайтах (УНН, полеміка та ін.) вкидається інформація про те,що у справі Чорновіл мене нібито викликають на допит через зв'язок з фігурантами справи. Це повна брехня і міліцейська смішна провокація . Офіційно заявляю,що нікого з фігурантів справи я особисто не знаю,з жодним з них ніколи не спілкувався. А Таню дуже поважаю і ціную, як чесну і порядну людину».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6259
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
wisawi
3770 дн. тому
Нет никаких сомнений в том, что прокремлевский сайт "Украинская правда", Алена Притула, ее любовник ФСБшник и агитатор за Таможенный союз Павел Шеремет , провластные провокаторы Сергей Лещенко и Мустафа Найем, их подружка серийная "педофилка" Монтян - вся эта клоака, так или иначе, причастна к "компромату" на Виталия Портникова. Тем более недавно Притула открыто угрожала известному журналисту. Виталий Портников - один из немногих представителей СМИ в Украине, который говорит правду и реально борется с режимом. Он действительно представляет опасность и для Януковича, и для Путина. Преследовать же и компрометировать Мустафу Найема, Сергея Лещенко или Алену Притулу никто и никогда не будем. Они нужны Москве даже больше, намного больше, чем все "Чаленки" вместе взятые. Кстати госпожа Притула даже не очень скрывает, что отстаивает в Украине интересы Кремля. Совсем недавно на свой странице FB она открыто заявила о том, что не хочет подписания ассоциации с ЕС. Я уже не говорю о том известном факте, что УП открыто работает в интересах пророссийской криминальной группировки "Росукрэнерго". Теперь вот Княжицкий. После того, как наемники из УП пустили слух о том, что подозреваемый каким-то образом связан с ТВі, Княжицкого сразу же вызвали в прокуратуру. Теперь Княжицкий, исходя из логики провокаторов, должен пожизненно нести ответственность за всех, кто когда-то работал или был связан с ТВі? Это самый настоящий 1937 год. Доносы, ложь, компромат, манипуляции «Украинской правды» - это показательное доказательство того, что в страну превращают в сталинские застенки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду