Команда Льовочкіна залишає «Інтер». Керівником НІСу став Антон Нікітін

Команда Льовочкіна залишає «Інтер». Керівником НІСу став Антон Нікітін

26 Грудня 2013
34469

Команда Льовочкіна залишає «Інтер». Керівником НІСу став Антон Нікітін

34469
Команда Льовочкіна залишає «Інтер». Керівником НІСу став Антон Нікітін
Команда Льовочкіна залишає «Інтер». Керівником НІСу став Антон Нікітін

Директор «Національних інформаційних систем» (НІС) Назім Бедіров, виконавчий директор Лаврентій Малазонія та  Ігор Шувалов, яких пов'язують з  головою Адміністрації президента Сергієм Льовочкіним, вирішили припинити співпрацю з телеканалом «Інтер». Про це «Детектор медіа» стало відомо з джерел, що працюють на каналі.

 

Зокрема, Лаврентій Малазонія вже написав заяву на звільнення, а Назім Бедіров планує це зробити після відпустки.

 

Пани Малазонія і Бедіров не коментують свої рішення, але їхні колеги зазначають, що вони не захотіли робити цензуровані новини.

 

 Назім Бедіров піде з НІСу після відпустки

 

 

 Лаврентій Малазонія вже написав заяву на звільнення

 

 

Ігор Шувалов

 

На усний запит у прес-службі телеканалу «Інтер» поки що не коментують їхнє звільнення, натомість повідомили, що керівником НІСу, який виробляє «Новини», «Подробности» і «Подробности недели» буде Антон Нікітін, який наразі виконує обов'язки головного редактора і є членом правління телеканалу «Інтер».

 

Антон Нікітін уже очолював НІС 

 

Нагадаємо, в 2007-2009 роках Антон Нікітін уже очолював компанію «Національні інформаційні системи».

 

Деякі тележурналісти на своїх сторінках у Facebook прогнозують, що інформаційна політика найближчим часом зміниться на всіх національних телеканалах, що нібито їм заборонять вживати слово «євромайдан», і що це нібито пов'язано з політикою «закручування гайок» новим відповідальним за гуманітарну політику в Адміністрації президента Юрієм Чмирем.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
34469
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
wisawi
3745 дн. тому
Все логично и закономерно. У Левочкина есть уже полностью контролируемый им и Кремлем сайт "Украинская правда". Ручные журналисты Мустафа Найем и Сергей Лещенко. Алена Притула, которая сольет любую нужную для брожения общества информацию и опубликует любой "компромат". Теперь у Левочкина будет еще и свой канал. Нет сомнений, что там всплывут известные честнейшие деятели, руками которых олигархи будут мочить друг друга.
тарантела
3745 дн. тому
Для цього теж яйця треба мати!
Василь
3745 дн. тому
это не парни с яйцами, это Лёвочкин комбинацию разыгрывает
Молодцы!
3745 дн. тому
А парни с яйцами:-))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду