На Закарпатті регіонал погрожує «переїхати машиною» редактора опозиційної газети (АУДІО)

9 Грудня 2013
4091

На Закарпатті регіонал погрожує «переїхати машиною» редактора опозиційної газети (АУДІО)

4091
На Закарпатті регіонал погрожує «переїхати машиною» редактора опозиційної газети (АУДІО)

Під час сесії Виноградівської районної ради Закарпатської області депутат від Партії регіонів Юрій Довбак висловив відверті погрози фізичною розправою на адресу редактора незалежного тижневика «Чорна Гора» Володимира Мочарника. Про це повідомляє Закарпаття Онлайн.

 

Виступаючи на сесії райради, пан Довбак заявив, що йому не подобається, як видання «Чорна Гора» висвітлює його діяльність.

 

«Пан Мочарник у кожній газеті мене опльовує так, як лиш може. Я вам скажу так, як є: десь, колись я не витримаю. Я сяду через нього, бо я його переїду машиною. Я вам кажу правду, так як є...», - заявив регіонал.

 

У відповідь журналіст подав повідомлення заяву про вчинення кримінального правопорушення на ім'я начальника Виноградівського РВ УМВС України в Закарпатській області Яноша Дорчинця та в.о.прокурора Виноградівського району Віктора Данканича.

 

Як повідомляє Інститут масової інформації (ІМІ), погрози Юрія Довбака журналістові попередньо кваліфікували за ст. 129 ч. І КК України (погроза вбивства).

 

Нагадаємо, 18 травня 2011 року у ніч невідомі підпалили автомобіль Володимира Мочарника, за фактом порушено кримінальну спаву.  У 2003 році у будинок редактора газети «Чорна Гора» через вікно закинули вибухівку, яка не здетонувала. Тоді була порушена кримінальна справа, але винних не знайшли.

 

Володимир Мочарник видає свій інформаційний духовно-просвітницький тижневик «Чорна Гора» вже протягом 12 років. Він не належить до жодної партії і є священиком.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4091
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду