Комітет свободи слова переніс конференцію щодо цифрового мовлення

3 Грудня 2013
6012

Комітет свободи слова переніс конференцію щодо цифрового мовлення

6012
Комітет свободи слова переніс конференцію щодо цифрового мовлення

Комітет з питань свободи слова та інформації Верховної Ради переніс конференцію щодо впровадження цифрових стандартів мовлення в Україні на лютий 2014 року. Таке рішення прийнято сьогодні, 3 грудня, на засіданні Комітету, передає кореспондент «Детектор медіа».

 

Комітет планує розглянути концепцію державної політики у сфері цифрового мовлення та провести дискусію за участю фахівців та експертів у даній галузі.

 

Голова Комітету Микола Томенко не виключає можливості розробки власного законопроекту щодо впровадження  цифрового мовлення в Україні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 19 березня Верховна Рада не прийняла постанову № 1258 «Про парламентські слухання: впровадження цифрових стандартів мовлення в Україні». Про свідчать результати сьогоднішнього голосування у парламенті. Нагадаємо, Комітет пропонував провести слухання спочатку у березні, а потім - 5 червня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6012
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду