Дмитро Добродомов: Якщо «Радіо ZIK» не отримає частоту, розвиватимемо інтернет-радіо

Дмитро Добродомов: Якщо «Радіо ZIK» не отримає частоту, розвиватимемо інтернет-радіо

21 Листопада 2013
5089
21 Листопада 2013
13:52

Дмитро Добродомов: Якщо «Радіо ZIK» не отримає частоту, розвиватимемо інтернет-радіо

5089
Дмитро Добродомов: Якщо «Радіо ZIK» не отримає частоту, розвиватимемо інтернет-радіо
Дмитро Добродомов: Якщо «Радіо ZIK» не отримає частоту, розвиватимемо інтернет-радіо

Якщо медіахолдинг ZIK не отримає  радіочастоту 107,2 МГц у Львові за підсумками конкурсу Національної ради з питань телебачення та радіомовлення, то почне розвивати проекти інтернет-радіо. Про це під час чату на «Детектор медіа» розказав генеральний директор холдингу Дмитро Добродомов.

 

«У нас є всі можливості вийти в радіоефір хоч завтра. Про це я наголошував під час презентації на конкурсі в Нацраді. Якщо не отримаємо ліцензії, можливо, розвиватимемо інтернет-радіо», - сказав він.

 

Нагадаємо,  переможців конкурсу на вільні частоти регулятор визначатиме 25 листопада.

 

На частоту 107,2 МГц у Львові  претендують вісім компаній: Українська корпорація «Телебачення і радіомовлення «ЮТАР», м. Київ («KISS FM»); ТОВ «Престайм.Ком.Юа», м. Львів («Вголос»); ТОВ - ТРК «МІСТ ТБ», м. Львів («Радіо ZIK»); КП Державна студія «Калуське міське телебачення», м. Калуш Івано-Франківської обл. («КМТ»); НРКУ, м. Київ (програма УР-1, «Українське радіо»); ТОВ «Контакт-інформ», м. Київ («Український формат», ліцензіат Національної ради з іншою програмною концепцією); Львівська ОДТРК, м. Львів («Львівське радіо») та ТОВ «Комунікаційне агентство «Сума технологій», м. Київ («Радіо Блік»).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», учора, 20 листопада, Нацрада заслухала презентації компаній, однак голосування за переможця у конкурсі на радіочастоти не відбулося.

 

У своїй презентації генеральний директор медіа холдингу ZIK Дмитро Добродомов зазначив, що навряд чи найближчим часом його компанія здобуде перемогу у конкурсі на радіочастоти.

 

Нагадаємо,  частоту 107,2 МГц у Львові двічі виставляла на конкурс Нацради, однак ZIK не зміг її отримати.

 

5 червня Національна рада вирішила анулювати ліцензію ТОВ «Бюро ідей», яке перейшло в управління медіахолдингу ZIK, на радіомовлення з позивними Radiolife на частоті 107,2 МГц у Львові у зв'язку з відсутністю передбаченого ліцензію початку мовлення протягом року.

 

Нацрада не дослухалася прохань керівництва ZIK зважити на те, що в ТОВ «Бюро ідей» уже працевлаштовано 30 осіб, закуплена техніка, і радіо виходить в ефір з позивним Radiolife з 25 травня - це все було зроблено за дві доби, відтоді, як ZIK узяв компанію в управління (23 травня). ZIK мав намір запустити на частоті 107,2 МГц замість Radiolife «Радіо ZIK».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5089
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду