Засуджений за побиття журналістів Тітушко став репортером і буде телеведучим

Засуджений за побиття журналістів Тітушко став репортером і буде телеведучим

18 Листопада 2013
17541
18 Листопада 2013
12:19

Засуджений за побиття журналістів Тітушко став репортером і буде телеведучим

17541
Засуджений за побиття журналістів Тітушко став репортером і буде телеведучим
Засуджений за побиття журналістів Тітушко став репортером і буде телеведучим

Вадим Тітушко, якого суд визнав винним у вчиненні хуліганських дій проти журналістів Владислава Соделя та Ольги Сніцарчук під час мітингу опозиції 18 травня,  отримав посвідчення журналіста та планує стати телеведучим. Про це повідомляє  газета «Вести» з посиланням на інформацію журналістки Оксани Шкоди, яка захищає пана Тітушка.

 

«У Тітушка вже є посвідчення однієї з телестудій. У 2014 -му ми зможемо побачити його на екранах в якості ведучого відразу двох передач - спортивної та соціальної спрямованості», - зазначила пані Шкода. За її словами, зараз йдуть переговори з телеканалами.

 

У коментарі «Детектор медіа» Оксана Шкода уточнила, що  пан Тітушко став репортером продакшн-телестудії «Діалог», про що свідчить офіційне посвідчення № 027.

 

 

«Тепер на нього поширюються всі права та обов'язки журналістів. Зокрема , і ст. 171 КК України про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів. За статусом він такий же, як і нібито побиті їм Ольга Сніцарчук і Влад Содель», - зазначила Оксана Шкода.

 

При цьому пані Шкода стверджує, що в інтерв'ю після суду Ольги Сніцарчук нібито зізналась, що побиття не було. «Детектор медіа» зазначає, що на згаданому відео Ольга Сніцарчук та Владислав Содель у відповідь на запитання журналіста Максима Равреби відповіли наступне:  Ольга Сніцарчук:  «Ми не говорили про побиття. Ми говорили про напад», Владислав Содель: «Побої зняті через те, що були травми, а про "кровавое избиение" писали ви».

 

За словами пані Шкоди, зараз обговорюється участь Вадима Тітушко в деяких продакшн-проектах на телебаченні.

 

«Я впевнений , він не стане прикриватися посвідченням журналіста, як деякі тепер вже його колеги. Так що вітчизняним журналістам доведеться змиритися з тим, що Вадим Тітушко - їх колега», - зазначив у коментарі Оксані Шкоді генеральний продюсер продакшн-телестудії «Діалог» Армен Мартиросян.

 

Нагадаємо, 2 вересня, Шевченківський районний суд міста Києва затвердив мирову угоду про примирення та засудив Вадима Тітушка до двох років умовного покарання за хуліганські дії, вчинені стосовно журналістів 18 травня на мітингу опозиції. 

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 18 травня, під час мітингу опозиції (близько 14.20) невідомі у спортивних костюмах до крові побили журналістів Ольгу Сніцарчук та  Владислава Соделя. Це відбувалося на очах правоохоронців, які не захищали журналістів, хоча ті зверталися по допомогу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17541
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Людмила
3810 дн. тому
Готовится к выборам 2015 года-будет наблюдателем от ПРдунов
пук
3810 дн. тому
він ще і президентом стане так як засуджений!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду