7 листопада парламент планує розглянути проекти про суспільне мовлення, роздержавлення преси і доступу до інформації

7 Листопада 2013
9923
7 Листопада 2013
08:49

7 листопада парламент планує розглянути проекти про суспільне мовлення, роздержавлення преси і доступу до інформації

9923
7 листопада парламент планує розглянути проекти про суспільне мовлення, роздержавлення преси і доступу до інформації

7 листопада депутати Верховної Ради планують розглянути низку медійних законопроектів. А саме: проект закону № 2829 «Про внесення змін до Закону України "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення"» щодо дострокового припинення повноважень членів ради; проект постанови № 2252а «Про затвердження Положення про акредитацію журналістів і технічних працівників засобів масової інформації при Верховній Раді України»; законопроект № 0944 «Про внесення змін до Закону України "Про рекламу"» щодо уточнення сфери застосування Закону та удосконалення окремих положень (друге читання); проект закону № 0947 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про інформацію" (у новій редакції) та Закону України "Про доступ до публічної інформації"» (друге читання); проект закону № 1076 «Про Суспільне телебачення і радіомовлення України»; законопроект № 2600 «Про реформування друкованих засобів масової інформації» (друге читання;  повторне друге читання).

 

Наразі залишається під питанням, чи встигнуть розглянути за один сесійний день депутати всі ці нормативні акти, оскільки в порядку денному всього майже 70 питань. Медійні проекти - у другій половині порядку денного.

 

Нагадаємо, усі попередні рази ці проекти стояли майже завжди наприкінці порядку денного, і депутати не встигали їх розглянути. Деякі з них вже вп'яте виносяться на розгляд до сесійної зали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9923
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду