Міліція встановила осіб, які стежили за головредом газети «Про город»

Міліція встановила осіб, які стежили за головредом газети «Про город»

29 Жовтня 2013
3864

Міліція встановила осіб, які стежили за головредом газети «Про город»

3864
Міліція встановила осіб, які стежили за головредом газети «Про город»
Міліція встановила осіб, які стежили за головредом газети «Про город»

ГУ МВС Донецької області встановило осіб, які стежили за Ігорем Абизовим, головним редактором газети «Про город», що видається у місті Торез (Донецька область). Про це  повідомляє УНН з посиланням на ГУ МВС у Донецькій області.

 

Як повідомляє УНН, у міліцію надійшло дві заяви від пана Абизова, в яких він повідомляв про незаконне стеження за ним. Головний редактор газети «Про город» заявив, що за ним їздить автомобіль марки Lanos  чорного кольору, а невідомі з цього авто ведуть спостереження і роблять фотографії.

 

В результаті проведених перевірок міліція встановила осіб, які їздили в цьому авто. Зараз з'ясовуються всі обставини інциденту. Також в міліції додали, що свого часу Ігор Абизов сам працював у міліції на посаді оперативного працівника, проте був звільнений з органів внутрішніх справ.

 

Нагадаємо, 26 жовтня газета «Про город»  заявила  про напад на головного редактора видання Ігоря Абизова, а також про тиск і переслідування співробітників видання.

 

Редакція «Про город» також повідомила про скуповування тиражів газети, телефонні вимоги зняти матеріали з сайту видання, псування майна редакції, переслідування та залякування співробітників «Про город».

 

У редакції «Про город» переконані, що співробітників видання переслідують через серії публікацій щодо діяльності одного з підприємств сфери ЖКГ - приватного підприємства «Індустріальний розвиток Донбасу» (ІРД).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду