Мер Кременчука нахамив журналістам (ВІДЕО)

Мер Кременчука нахамив журналістам (ВІДЕО)

12 Жовтня 2013
8121

Мер Кременчука нахамив журналістам (ВІДЕО)

8121
Мер Кременчука нахамив журналістам (ВІДЕО)
Мер Кременчука нахамив журналістам (ВІДЕО)

Мер Кременчука (Полтавська область) Олег Бабаєв на апаратній нараді у міськвиконкомі 11 жовтня висловив невдоволення найбільшими міськими ЗМІ - телекомпанією «Візит» і газетами «Програма плюс» і «Телеграф». Він звинуватив їх у виробництві «лайна», пише «Програма плюс».

 

Як видно з відео, оприлюдненого ТРК «Візит» на YouTube, мера обурило те, як журналісти висвітлюють проблеми ветеранів і заходи, які вживає міська влада для підтримки ветеранів. Він звинуватив журналістів в образі пам'яті ветеранів і тих, хто не повернувся з війни.

 

«Ви припиняйте виробляти лайно у своїх виданнях і цим лайном потім кидати з екранів телевізорів у кожного кременчужанина. Ви цим лайном захлинетеся. Ви передайте своїм господарям, що це лайно вас захлесне», - заявив пан Бабаєв.

 

«Якою благодійністю у нас займається телекомпанія "Візит"? Зробіть усім ветеранам безкоштовне кабельне телебачення. Станете ви комунальними - буде у вас безкоштовне. Скоро станете, ми по-іншому більше не будемо говорити на цю тему, ця тема закінчується», - наголосив мер.

 

«Собака гавкає, а караван іде. Тому нехай собі гавкають, вони ж намагаються якось впливати на уми людей. І цим лайном обмазують усе місто. Ну нічого, цей гнійний раковий нарив - з ним треба потихеньку закінчувати. Він лікується. І в нас здорове тіло. А з цими, хто займається всілякими дурницями, ми розберемося по-іншому», - додав він.

 

 

 

 

Нагадаємо, у вересні суд передав приватну телекомпанію «Візит» у комунальну власність. Раніше, в червні, журналісти кількох міських газет і телекомпанії «Візит» зробили заяву стосовно ситуації, що склалася на ТРК «Візит». Вони закликали протистояти спробам місцевої влади забрати приватну телекомпанію «Візит» у її власників і передати до комунальної власності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8121
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Personne
3846 дн. тому
Если к данному "делу" подшить свежую обложку кременчугской газеты "ТелеграфЪ", то станет очень наглядно, о чем именно идет речь. http://cs412325.vk.me/v412325707/356d/4NO4lHf8A5s.jpg И это скан реальной обложки, а не какой-то тупой интернет-мем :)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду