У Миколаєві брат заступника начальника УБОЗ перешкоджав журналісту (+ВІДЕО)

У Миколаєві брат заступника начальника УБОЗ перешкоджав журналісту (+ВІДЕО)

15 Вересня 2013
7871
15 Вересня 2013
11:13

У Миколаєві брат заступника начальника УБОЗ перешкоджав журналісту (+ВІДЕО)

7871
Відкрито кримінальне провадження за статтею 171 (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів)
У Миколаєві брат заступника начальника УБОЗ перешкоджав журналісту (+ВІДЕО)
У Миколаєві брат заступника начальника УБОЗ перешкоджав журналісту (+ВІДЕО)

Брат заступника начальника миколаївського УБОЗу Денис Бакланов погрожував журналісту. Про це повідомляє видання «НикВести».

 

Інцидент трапився 13 вересня біля зупинки громадського транспорту на перетині вулиць Радянської та проспекту Леніна в Миколаєві. Після зіткнення автомобілів Honda Accord та Hundai Sonata тут відбулося «кілька бійок» між учасниками ДТП, співробітниками ДАІ і опергрупою Центрального РВВС міста.

 

Як пише видання, водій автомобіля Hundai Sonata Денис Бакланов під час розгляду ДТП неодноразово представлявся братом заступника начальника УБОЗ в Миколаївській області.

 

На місце аварії прибув редактор «НикВестей» Олег Деренюга. За даними редакції, він здійснював відезйомку ДТП і спробу Дениса Бакланова «домовитися» з співробітниками ДАІ. Зауваживши це, Денис Бакланов почав вихоплювати у журналіста камеру.


Олег Дерюга пред'явив посвідчення журналіста, однак це нападника не зупинило. Він почав погрожувати редактору «НикВестей»: «Друже, видали це все. Ну я ж тебе завтра знайду, воно тобі треба? Не направляй на мене камеру. Я можу зараз забрати і стукнути тебе. Навіщо воно тобі треба, я зараз заберу у тебе планшетку. Ось повір мені, я заберу, кину в машину і закрию машину».

 

 

 

 

У відповідь на фразу журналіста «Спробуй, але це кримінальний злочин», він заявив: «Я розумію, що це кримінальний злочин. Але ти ж розумієш, в якій країні ми живемо». Після цих слів він продовжив вихоплювати камеру.

 

Пізніше Денис Бакланов вступив у конфлікт з іншими учасниками інциденту та працівниками ДАІ.  

 

За даними фактами відкрито кримінальне провадження за статтями 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів) та 345 (Погроза вбивством, насильством або знищенням чи пошкодженням майна щодо працівника правоохоронного органу).

 

«Детектор медіа»

Фото, відео - http://nikvesti.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7871
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду