18 вересня - семінар-тренінг «Відкрита розмова: безпека журналіста»

13 Вересня 2013
6482
13 Вересня 2013
12:11

18 вересня - семінар-тренінг «Відкрита розмова: безпека журналіста»

6482
18 вересня - семінар-тренінг  «Відкрита розмова: безпека журналіста»

18 вересня у Києві відбудеться міжнародний семінар-тренінг  «Відкрита розмова: безпека журналіста», ініційований учасниками Міжвідомчої  робочої  групи  з  аналізу стану додержання законодавства про свободу слова та захист прав журналістів в межах програми «Відкрита розмова». 

 

Семінар-тренінг  «Безпека журналістської діяльності» розпочнеться 18 вересня, о 10.00 за адресою: Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" (Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16).  

 

Початок реєстрації - 9.00.

 

Головна мета заходу - обмін досвідом між українськими та міжнародними журналістами щодо безпеки працівників ЗМІ. Участь у семінарі візьмуть експерти з України, Росії, Грузії, Великобританії та Німеччини - практикуючі фотографи, телевізійники, редактори, а  також представники європейських правоохоронних організацій.  Спеціальним гостем  події стане  представник агенції Centurion (Великобританія) -  однієї з найбільших компаній світу, яка готує журналістів до роботи в екстремальних умовах. 

 

Семінар відбудеться за підтримки  Координатора проектів ОБСЄ в Україні. 

 

Проведення семінару підтримують  Національна спілка журналістів України, Асоціація медіа-юристів України, Українська Асоціація видавців періодичної преси, Незалежна Асоціація телерадіомовників.

 

Інформаційний партнер заходу - Українське Національне Інформаційне агентства «Укрінформ». Інформаційна підтримка - громадське організація «Детектор медіа», інформаційне агентство «Інтерфакс-Україна».

 

Акредитація на семінар обов'язкова. Тел. (044) 244-90-47, (044) 279-00-05.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6482
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду