Кабмін вирішив ліквідувати Міжвідомчу раду з цифрового мовлення

11 Вересня 2013
8956
11 Вересня 2013
18:58

Кабмін вирішив ліквідувати Міжвідомчу раду з цифрового мовлення

8956
Кабмін вирішив ліквідувати Міжвідомчу раду з цифрового мовлення

Кабінет Міністрів України готує проект постанови «Про ліквідацію Міжвідомчої ради з координації здійснення заходів щодо впровадження цифрового телерадіомовлення». Про це «Детектор медіа» стало відомо в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення, яка 11 вересня погодила відповідний документ.

 

Проект постанови розроблено Державною службою спеціального зв'язку та захисту інформації, повідомив голова Нацради Володимир Манжосов. Він сказав, що міжвідомчу раду було створено ще у 2009 році, але вона фактично не працювала. У проекті постанови пропонується ліквідувати її у зв'язку з недоцільністю існування.

 

Нагадаємо, Міжвідомчу раду з координації здійснення заходів щодо впровадження цифрового телерадіомовлення було створено в листопаді 2009 року, її очолив перший віце-прем'єр-міністр Олександр Турчинов. За сприяння ради почалася тестова експлуатація дев'яти цифрових передавачів Концерну РРТ. Але практично одразу передавачі було вимкнено.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8956
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду