Катеринчук звинуватила Княжицького в крадіжці та звернулася до міліції (ОНОВЛЕНО)

Катеринчук звинуватила Княжицького в крадіжці та звернулася до міліції (ОНОВЛЕНО)

10 Вересня 2013
8500
10 Вересня 2013
20:11

Катеринчук звинуватила Княжицького в крадіжці та звернулася до міліції (ОНОВЛЕНО)

8500
Катеринчук звинуватила Княжицького в крадіжці та звернулася до міліції (ОНОВЛЕНО)
Катеринчук звинуватила Княжицького в крадіжці та звернулася до міліції (ОНОВЛЕНО)

Наталя Катеринчук, колишній директор каналу ТВі та учасник ТОВ «Інфо24» - компанії, що володіє правами на торгову марку ТВі - звинуватила Миколу Княжицького, народного депутата та учасника ТОВ «Інфо24», в крадіжці в неї частки 25% у статутному капіталі «Інфо24». Про це йдеться в її заявах до державного реєстратора та до «Інфо24», копії яких було надано «Детектор медіа» колишнім прес-секретарем ТВі Ланою Самохваловою.

 

Як писала «Детектор медіа», 10 вересня рішенням зборів учасників ТОВ «Інфо24» Наталію Катеринчук було виведено зі складу учасників товариства, через те, що вона нібито продала свою частку Миколі Княжицькому. Раніше Микола Княжицький, Наталя Катеринчук, Артем Шевченко і Віталій Портников володіли по 25% кожен у ТОВ «Інфо24». Відтепер пан Княжицький, з його слів, володіє 50%.

 

Дізнавшись про скликання 10 вересня загальних зборів учасників ТОВ «Інфо24», пані Катеринчук просила ТОВ «Інфо24» не проводити зборів, а державного реєстратора - не проводити держреєстрації змін до установчих документів компанії.

 

Пані Катеринчук заявила, що не укладала та не підписувала жодних договорів купівлі-продажу частки 25% «Інфо24» з Миколою Княжицьким і що відповідний договір є підробленим. За її словами, за фактом шахрайства та підробки було подано заяву до Солом'янського РУ ГУ МВС у Києві і нині триває досудове розслідування по кримінальному провадженню.

 

Спробу провести загальні збору пані Катеринчук назвала спробою пана Княжицького «узаконити крадіжку частки 25% у статутному капіталі ТОВ "Інфо24"».

 

 

У коментарі «Детектор медіа« пані Катеринчук додала: «Я Княжицького востаннє бачила ще минулого року і зрозуміло, нічого не продавала. Про так званий договір дізналася його ж листом, що надійшов влітку поштою. Тоді ж і звернулась до правоохоронців. Мій підпис підроблено. Про юридичні дії надалі буду радитись з адвокатами».

 

Микола Княжицький у коментарі «Детектор медіа» заявив, що пані Катеринчук сама захотіла продати йому частку й отримала гроші. «Ця угода була підписана в присутності багатьох свідків (кого саме - пан Княжицький каже, що не пам'ятає. - ТК). Заяви про недійсність підпису - це брехня. Автентичність підпису підтверджено експертизою», - заявив він.

 

Нагадаємо, що Наталя Катеринчук уже заперечувала продаж своєї частки та будь-які домовленості з цього приводу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8500
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду