Павло Кужеєв приєднався до команди телеканалу «112 Україна»

Павло Кужеєв приєднався до команди телеканалу «112 Україна»

7 Вересня 2013
14487

Павло Кужеєв приєднався до команди телеканалу «112 Україна»

14487
Головні редактори - Тетяна Гончарова й Світлана Орловська
Павло Кужеєв приєднався до команди телеканалу «112 Україна»
Павло Кужеєв приєднався до команди телеканалу «112 Україна»

Екс-ведучий 5-го Павло Кужеєв на посаді редактора розпочав співпрацю із новим телеканалом «112 Україна». Про це повідомляється на сайті компанії.

 

Як писала «Детектор медіа», у липні цього року ведучий 5-го каналу після восьми років роботи припинив свою співпрацю з мовником. Рішення про звільнення Павло Кужеєв пояснив тим, що вичерпав можливості реалізації на 5-му.

 

До команди «112 Україна» увійшла також телеведуча Тетяна Гончарова, яка обійняла посаду головного редактора. Ще одним головнимй редактором стала Світлана Орловська, яка раніше була теле- і радіоведучою. Програмним директором призначено Дениса Замрія, відомого як сценариста й викладача «Інтершколи». На посаді редактора розпочав співпрацю Сергій Гулюк, який раніше працював у проекті «Піраньї» Нового каналу.

 

«112 Україна» - новий телеканал, що розпочав роботу в ефірі 24 серпня 2013 року. Цілодобове мовлення здійснює на супутнику AMOS - 3,4. Формат - інформаційно- розважальний. Генеральним директором є Андрій Подщіпков. Генеральний продюсер -  Олексій Семенов

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14487
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Рыбак
3854 дн. тому
А Проверяющий, это видимо Неретин, у которого не получилось там поработать))))) бо от нафталина тошнило
Зауваження
3854 дн. тому
А чому не на 1+1 до Ткаченка чи на інший більший канал?
ччч
3855 дн. тому
ха-ха-ха, проверяющий, убейся о косяк от зависти. видел бы ты их в работе. ребята, держитесь! делайте, пока "проверяющие" исходятся амном!!!
Перевіряючий
3856 дн. тому
Компанія жахлива.Село.Нафталінові редактори.Що вони зроблять нормального?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду