До 5 вересня - прийом заявок у прес-тур регіональних журналістів до Миколаєва

2 Вересня 2013
5880

До 5 вересня - прийом заявок у прес-тур регіональних журналістів до Миколаєва

5880
До 5 вересня - прийом заявок у прес-тур регіональних журналістів до Миколаєва

12 вересня Представництво Європейського Союзу в Україні, Фонд «Єврорада» та Національна спілка журналістів України запрошують регіональних журналістів відвідати Миколаїв для участі у одноденному прес-турі та тренінгу, присвяченому висвітленню теми ЄС в українських медіа.

 

У рамках прес-туру учасники також матимуть нагоду поспілкуватися із Послом ЄС, Головою Представництва Європейського Союзу в Україні Яном Томбінським та іншими дипломатами країн ЄС. У програмі прес-туру участь на відкритті всеукраїнської інформаційної кампанії Представництва ЄС «Будуймо Європу в Україні».

 

Учасники прес-туру також візьмуть участь у  тренінгу з євроінтеграції, на якому фахівці-тренери проаналізують типові стереотипи та помилки у висвітленні відносин України-ЄС та євроінтеграції України у ЗМІ, питання нинішнього стану відносин між ЄС та Україною, а також поступ у підписанні та виконанні Угоди про асоціацію. Крім того, учасники побувають на виставці карикатур від «Вуличного університету», який організовує Інститут світової політики за участі Посла ЄС.

 

Тренери:

 

Давід Стулік - прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні;

Володимир Єрмоленко -  директор Європейських програм МГО «Інтерньюз-Україна», доктор політичних студій (EHESS, Париж);

Людмила Ямщикова - координатор Громадського руху «Ми - європейці».

 

Участь у прес-турі відбуватиметься лише за попередньої реєстрації. Кількість учасників обмежена. Якщо кількість заявників перевищить кількість доступних місць, відбір відбуватиметься за такими критеріями: а) відповідність спеціалізації журналіста тематиці тренінгу; б) представлення якнайбільшої кількості регіонів України.

 

Для участі у прес-турі необхідно до 5 вересня (четвер), 20:00 заповнити та надіслати заявку.

 

Підтвердження участі у тренінгу відібрані учасники отримають 6 вересня (до 18.00).

 

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора прес-туру Олесі Мигаль: omygal@internews.ua або за тел. +38 (097) 516 11 36

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5880
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду