Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей»

Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей»

6 Серпня 2013
7371

Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей»

7371
Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей»
Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей»

Колишній продюсер телеканалів «1+1» і ТВі Олександр Трухманов очолив Черкаську ОДТРК «Рось», щоб «пробудити людей, поділитися з ними досвідом і налагодити все так, щоб колеги були задоволені своєю роботою». Про це він сказав в інтерв'ю черкаському інтернет-виданню «Прочерк».

 

Олександр Трухманов був представлений колективу Черкаської ОДТРК «Рось» у якості генерального директора на початку червня після того, як попередній гендиректор Лариса Єфремова звільнилася з ОДТРК через конфлікт з керівництвом області.

 

«Я поступив на держслужбу неочікувано для самого себе і для багатьох у травні, з приходом на "Рось". Це мій перший державний об'єкт, яким призначили керувати. Скажу вам, що принцип і логіка роботи зовсім інша, ніж у тих сферах, де працював раніше. Кому і як на телекомпанії ми зможемо допомогти в цій роботі мені ще судити важко. Але в бажанні допомогти і полягає ціль моєї поїздки! Бо я не вмію просто працювати для роботи», - сказав пан Трухманов.

 

На запитання, хто його запросив до Черкас працювати - голова облдержадміністрації чи голова Держкомтелерадіо, пан Трухманов відповів: «Ні, не Сергій Тулуб і не Олександр Курдінович. Знаєте, просто працювати хочеться. Я розумію, що зможу бути корисним в історії телебачення, хай не історії всієї держави, але точно в історії обласної телекомпанії. Звідки я міг отримати інформацію про вакансію в Черкасах? Погляньмо, з головою Держкомтелерадіо паном Курдіновичем я знайомий, з його заступниками також. А далі вже в кого скільки фантазії вистачить припустити де і як це вийшло».

 

Говорячи про зміни в контенті, пан Трухманов сказав: «Швидше за все, змінити "смак" продукту, який випускає телекомпанія, буде важко. Але будемо думати, які приправи додати до страви і як прикрасити її, щоб вона стала краще».

 

Новий генеральний директор також заявив, що «намагається уникати впливу» обласної влади. «Звісно як держслужбовець я просто повинен згідно статусу тримати зв'язок з владою. А далі... Намагаюся слухати і реагувати, якщо виникають якісь запитання», - сказав він.

 

У минулому Олександр Трухманов працював шеф-продюсером каналу «1+1», виконавчим продюсером каналу ТВі. Після цього працював у сфері політичного піару. «Зокрема, презентація кандидата в президента України у 2009 році Сергія Тігіпка, - це моя справа. Презентація партії "Сильна Україна" у 2010-2011 роках - теж моя робота», - розповів він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду