До 1 вересня – прийом документів на Школу міжнародної журналістики у Львові

2 Серпня 2013
7213

До 1 вересня – прийом документів на Школу міжнародної журналістики у Львові

7213
До 1 вересня – прийом документів на Школу міжнародної журналістики у Львові

Школа журналістики Українського католицького університету за підтримки Міністерства закордонних справ Данії оголошує набір на Школу міжнародної журналістики «Європейський Союз - Україна: Україна визначає своє майбутнє», яка відбудеться 26-28 вересня 2013 у Львові.

 

Концепція Школи міжнародної журналістики

Реалізація учасниками власного журналістського проекту в межах задекларованої теми.

 

Навики і вміння, які отримають учасники Школи:

навики спілкування з дипломатами, політиками, експертами; навики збору інформації, роботи «в полі», роботи в групах; вміння підготовки матеріалів безпосередньо під час події; вміння аналізувати зібрану інформацію.

 

Принципи роботи Школи

Під час роботи Школи всі її учасники будуть поділені на 6 міні-редакцій. З кожною міні-редакцією буде працювати ментор - журналіст-тренер.

 

Робочі мови школи - українська, російська, польська, англійська.

 

Умови участі

1. Відбір учасників Школи проводиться на конкурсній основі. Документи для участі в конкурсі можуть подавати студенти 4-5 курсів гуманітарних та соціально-економічних спеціальностей, а також молоді журналісти віком до 28 років.

 

2. Для участі в Школі потрібно вислати на електронну адресу (journalist@ucu.edu.ua) розширене резюме учасника (має містити інформацію про освіту та професійний досвід конкурсанта, володіння мовами, навики роботи з ПК, контактні дані, особисті якості та хобі) + тези чи план статті (сценарій відеоматеріалу або радіопрограми). Важливо визначитися, в якому жанрі і для якого типу медіа (друковані чи Інтернет-ЗМІ, радіо, телебачення) ви будете писати свій журналістський матеріал.

 

3. Перевагу матимуть студенти і молоді журналісти, які мають публікації на тематику міжнародної політики та євроінтеграції (тексти публікацій потрібно відсканувати і долучити до заявки на участь в Школі).

 

4. Тематика тез/планів майбутніх матеріалів повинна стосуватися різноманітних аспектів взаємовідносин України з ЄС, зокрема ситуації з підписанням/непідписанням Договору про асоціацію ЄС з Україною (і можливими сценаріями/наслідками підписання чи непідписання).

 

5. Кожен учасник Школи за час її роботи повинен завершити свій журналістський матеріал і здати його організаторам. Для тих учасників, які готуватимуть аудіо чи відеоматеріали, визначається окремий дедлайн їх завершення.

 

6. Автори 6 найкращих журналістських матеріалів (переможців визначить спеціальне журі) отримають від організаторів Школи спеціальні призи (!!!).

 

Дедлайн подачі документів для участі в конкурсі - 1 вересня 2013 р.

 

Списки учасників Школи будуть опубліковані на сайті Школи журналістики УКУ (journalism.ucu.edu.ua) та її сторінці в Фейсбуці (www.facebook.com/journalistyka) 6 вересня 2013 р.

 

Проїзд, проживання і харчування іногородніх учасників Школи оплачують організатори.

 

Куратори конкурсу:

Ігор Балинський: ibalynskyy@ucu.edu.ua / www.facebook.com/ibalynskyy

Отар Довженко: otardovzhenko@gmail.com / www.facebook.com/otardovzhenko

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Школа журналістики УКУ
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7213
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду