Міліціонер відмовився захистити фотокора «Голосу Столиці» (ОНОВЛЕНО)

Міліціонер відмовився захистити фотокора «Голосу Столиці» (ОНОВЛЕНО)

27 Липня 2013
4290

Міліціонер відмовився захистити фотокора «Голосу Столиці» (ОНОВЛЕНО)

4290
Міліціонер відмовився захистити фотокора «Голосу Столиці» (ОНОВЛЕНО)
Міліціонер відмовився захистити фотокора «Голосу Столиці» (ОНОВЛЕНО)

26 липня в центрі столиці на фотокореспондента «Голосу Столиці» Максима Перепелицю було скоєно напад під час зйомки ДТП, повідомляяє сайт видання. При цьому, зазначає «Голос Столиці», міліціонер відмовився реагувати на звернення журналістів і допоміг втекти нападнику.



За цією інформацією, разом з іншими журналістами фотокор прибув до центра Києва знімати ДТП. Ця аварія сталася «на очах у співробітників ДАІ».  За даними сайту, «група людей з машини-учасниці аварії і, за словами свідків, винуватиці події, на очах у співробітника МВС і колег-журналістів напали на фотокореспондента. Однак правоохоронець відмовився реагувати на звернення журналістів і допоміг втекти нападнику».

 

За інформацією міліції, індицент стався в п`ятницю близько 20-ї години на Хрещатику, 18. Коли він почав знімати деталі пригоди на фото та відео, з однієї з машин-учасниць ДТП вийшов громадянин і наказав припинити зйомку. Оскільки фотокор продовжував знімати, між чоловіками виникла сварка, і фотокор отримав удар рукою в обличчя», - повідомляє прес-служба МВС України в Києві.



За цією інформацією, на місце події виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління. Нападника затримано і доставлено до райуправління. Подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України: «Умисне легке тілесне ушкодження». Наразі проводиться досудове розслідування.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://newsradio.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4290
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3918 дн. тому
Я бы тоже не защищал сволочей, которые на тебя дерьмо выливают. Журналисты умные сейчас пошли. Вот пускай сами себя и защищают!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду