27-28 липня - тренінг «Майстерність онлайн-репортажу»

16 Липня 2013
8736

27-28 липня - тренінг «Майстерність онлайн-репортажу»

8736
27-28 липня  - тренінг «Майстерність онлайн-репортажу»

МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» оголошують набір учасників на дводенний тренінг «Майстерність онлайн-репортажу», який відбудеться 27-28 липня у м. Київ.

 

Тренінг проводитимуть Павло Солодько («Історична Правда») та Тамара Бабакова (UMH). Дводенний курс навчання дозволить засвоїти практичні навички створення репортажу як для онлайн медіа, так і для традиційних ЗМІ. Теоретична частина доповнюватиметься практичними завданнями й роботою «в полі».

 

Цільова аудиторія тренінгу: журналісти, блогери, редактори. Під час навчання тренери розглянуть питання побудови та критеріїв репортажу, навчать проводити діалоги та оформлювати текст. Окремим блоком учасники ознайомляться з особливостями створення репортажів для онлайну. Під час тренінгу учасники створять мінімум два репортажі та попрактикують навички роботи в стресових умовах.

 

До участі в тренінгу запрошуються представники редакцій, які зацікавленні в розвитку жанру онлайн-репортажу в подальшому. Організатори забезпечать учасників харчуванням, проживанням та компенсують дорожні витрати.

 

Для участі в тренінгу необхідно до 22 липня 12.00 заповнити ОНЛАЙН-АНКЕТУ. Учасники тренінгу відбираються на конкурсній основі. Результати відбору стануть відомі 23 липня. Початок навчання: 09.30, суббота, 27 липня.

 

Кількість місць учасників обмежена.

 

Довідка про тренерів:

Павло Солодько - редактор «Історичної Правди» (холдинг УП). Працював репортером і редактором у «Галицьких контрактах», «Газете по-киевски», «Українському Тижні». Випускник програми DFJ Могилянської школи журналістики.

 

Тамара Бабакова - директор з розвитку інтернет-проектів сегменту ділових медіа UMH Group. Раніше - головний редактор журналу «Фокус» та сайту Focus.ua, редактор мультимедіа та спецпроектів сайту Корреспондент.net.

 

За додатковою інформацію щодо навчання звертайтеся до Юлії Бабко, координатора проектів з нових медіа Інтерньюз-Україна за 063 710 13 96, jbabko@internews.ua.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8736
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду