Звільнений з «2+2» експерт програми «Профутбол» запевняє, що Ахметов на нього зла не тримає

Звільнений з «2+2» експерт програми «Профутбол» запевняє, що Ахметов на нього зла не тримає

16 Липня 2013
7893

Звільнений з «2+2» експерт програми «Профутбол» запевняє, що Ахметов на нього зла не тримає

7893
Звільнений з «2+2» експерт програми «Профутбол» запевняє, що Ахметов на нього зла не тримає
Звільнений з «2+2» експерт програми «Профутбол» запевняє, що Ахметов на нього зла не тримає

Експерт програми «Профутбол» Віктор Леоненко, з яким канал «2+2» призупинив співпрацю після його висловлювань на адресу Ріната Ахметова і Ігоря Суркіса, повідомив, що не збирається повертатися на телеканал. Про це він написав у своєму коментарі щодо звільнення в колонці інтернет-видання «Наш век».

 

За словами футбольного експерта, у нього ще до оприлюднення листа керівника Управління спортивних проектів «1+1 Медіа» Степана Щербачова з вибаченнями на адресу президентів ФК «Динамо» і ФК «Шахтар» відбулись розмови із Ігорем Суркісом і Рінатом Ахметовим.

 

«Відразу після ефіру мені зателефонував Ігор Суркіс. Ми знайомі давно. Він надто імпульсивна людина. Стільки матюків на свою адресу я ще не чув. Я йому все казав: «Не лайся, не лайся». Я знаю поняття, не люблю мат, тому сказане президентом «Динамо» зачепило - було неприємно. Втім, я зла на нього не тримаю. Я до нього як ставився нормально, так і буду ставитися. І за «Динамо» вболівати не перестану - це точно. Нехай тільки грати нормально почнуть», - пише пан Леоненко.

 

«У понеділок же подзвонив Рінат Ахметов. Ми дуже тепло поговорили. Як кажуть, розійшлися друзями. Він мене підтримав, каже: «У Донецьку ніхто зла на тебе не тримає. Ти завжди правду кажеш. Ніяких непорозумінь між нами не залишилося», - запевняє звільнений експерт.

 

Віктор Леоненко вважає, що канал «2+2» вчинив з ним «некрасиво» і повертатися поки що не збирається, серед можливих пранів - співпраця з ТРК «Футбол»: «Що стосується каналу «2 +2». Чи повернуся, якщо покличуть назад? Не знаю. Повторюю: ніяких образ у мене немає, але вчинили вони якось дивно. Некрасиво. У мене чудові стосунки і зі Степаном Щербачовим, і з Ігорем Цигаником. Так що, все в порядку...Може, взагалі піду на його ТРК «Футбол» працювати :)», - написав пан Леоненко.

 

У соціальній мережі «ВКонтакте» наразі створена група підтримки Віктора Леоненка.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», канал «2+2» призупинив співпрацю з експертом проекту Віктором Леоненко через його висловлювання у випуску програми «Профутбол» 14 липня. Підставою, як вказано Відкритому листі за підписом керівника Управління спортивних проектів «1+1 Медіа» Степана Щербачова на адресу президента ФК «Шахтар» Ріната Ахметова і президента  ФК «Динамо» Ігоря Суркіса, стали висловлювання пана Леоненка у програмі «Профутбол» щодо клубу «Шахтар» та образливі слова на адресу президента ФК «Динамо». Пан Щербачов вибачився перед Рінатом Ахметовим, Григорієм Суркісом, гравцями і вболівальниками за висловлювання Віктора Леоненка та за поведінку ведучого програми Ігоря Циганика.

 

Як пише інтернет-видання «ЛІГАБізнесІнформ», на запитання ведучого програми Ігоря Циганика про те, чому Віктор Леоненко вважає донецький «Шахтар» Ріната Ахметова достроковим переможцем чемпіонату України з футболу, який тільки щойно стартував, експерт відповів: «Він може просто все купити, от і все ... домовитися». При цьому видання також зазначає, що пан Леоненко відмовлявся відповідати на питання про «Шахтар», поки ведучий програми не сказав експертові: «За що ми вам гроші платимо?».

 

Що ж до президента київського ФК «Динамо» Ігоря Суркіса, то Віктор Леоненко в прямому ефірі засумнівався в його управлінських якостях. «Футболісти не грають, при цьому отримуючи по $ 2 млн. зарплати. Ну і хто в цій ситуації дурний? Питання до президента клубу», - сказав експерт.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7893
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду