Вікторія Сюмар ще не визначилась із місцем майбутньої роботи

Вікторія Сюмар ще не визначилась із місцем майбутньої роботи

19:16,
11 Липня 2013
6881

Вікторія Сюмар ще не визначилась із місцем майбутньої роботи

19:16,
11 Липня 2013
6881
Вікторія Сюмар ще не визначилась із місцем майбутньої роботи
Вікторія Сюмар ще не визначилась із місцем майбутньої роботи

Вікторія Сюмар, яка прийняла рішення про відставку з посади виконавчого директора Інституту масової інформації (ІМІ), ще не визначилась з майбутнім місцем роботи і наразі розглядає запропоновані їй контракти. Про це у коментарі «Детектор медіа» повідомила сама пані Сюмар.

 

Своє рішення залишити ІМІ Вікторія Сюмар прокоментувала необхідністю оновлення громадських організацій  та своїм розчаруванням у спроможності  впливати на процеси лише громадською діяльністю.

 

«Я вважаю, що громадським організаціям дуже важливо постійно оновлюватися, тому прихід нових людей є дуже серйозним фактором для розвитку громадських організацій. В якийсь момент я зрозуміла, що громадська активність в Україні вже не досягає тих результатів, над якими ти багато років працюєш. Залишається спостерігати за «відкатами» і відчувати неспроможність ефективно впливати на ситуацію. І це спонукало шукати інші формати діяльності - не лише у громадській сфері», - розповіла  Вікторія Сюмар.

 

Екс-директор ІМІ також зазначила, що планує і надалі залишатись активною у розбудові українського громадського суспільства.

 

«Є декілька пропозицій і я їх дуже уважно розглядаю, контракти ще ні з ким не підписані. Я залишатимусь громадсько-активною.  Певною мірою буду розширювати сферу своєї діяльності та займатись створенням програми розвитку країни у тих сферах, де є я компетентною.  До таких сфер належить розвиток громадського суспільства, медіа та прозорість.  Сьогодні відверто бракує випрацюваних змістовних речей, у яких все було б чітко викладено і узгоджено серед різних політичних сил. Це потрібно для того, щоб внаслідок цього консенсусу прискорити ухвалення важливих рішень», - прокоментувала медійниця свою майбутню діяльність.

 

Як писала «Детектор медіа», 11 липня на сайті ІМІ було оголошено конкурс на заміщення вакантної посади виконавчого директора Інституту.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» не лише бореться за якість української журналістики, але й розповідає про суспільно важливі процеси в Україні. Наші журналісти пишуть про досягнення та проблеми громадського сектору й показують, як активісти впливають на реформи.

Запрошуємо вас долучитися до Спільноти «Детектора медіа». Та разом працювати над тим, щоб ініціативи, які захищають демократичні цінності, ставали більш видимими.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
ыыыыы
17:16 / 13.07.2013
Кому интересна CENSORED?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду