Кабмін зменшив розмір ліцензійного збору за продовження ліцензій на аналогове мовлення

2 Липня 2013
6946

Кабмін зменшив розмір ліцензійного збору за продовження ліцензій на аналогове мовлення

6946
Кабмін зменшив розмір ліцензійного збору за продовження ліцензій на аналогове мовлення

Кабінет Міністрів зменшив розмір ліцензійного збору за продовження строку дії ліцензії на аналогове мовлення в залежності від фактичного часу чинності ліцензії.

 

Відповідну постанову «Про внесення зміни до Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору...», розроблену Держкомтелерадіо, було прийнято на урядовому засіданні 26 червня, повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

 

Текст постанови в базі нормативно-правових актів на урядовому порталі поки що відсутній.

 

Відповідно до постанови розмір збору за продовження ліцензії на аналогове мовлення зменшується до 70%, якщо на дату прийняття Нацрадою з питань телебачення і радіомовлення рішення строк дії ліцензії до моменту повного переходу на цифрове мовлення менший, ніж мінімальний строк дії ліцензії.

 

Нагадаємо, що повний перехід з аналогового на цифрове телевізійне мовлення має відбутися влітку 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6946
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду