ICTV шукає спритних журналістів

ICTV шукає спритних журналістів

26 Червня 2013
6386

ICTV шукає спритних журналістів

6386
ICTV шукає спритних журналістів
ICTV шукає спритних журналістів

Телеканал ICTV шукає журналіста у проект «Репортерська 03». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Серед основних вимог до потенційного кандидата:  вища освіта, досвід роботи на телебаченні (робота над соціальними розслідуваннями), активність,  безстрашність, готовність боротися за справу.

 

«Журналіст повинен мати широкий кругозір, здатний працювати в екстремальних умовах - швидко реагувати на зміну ситуації, бути спритним», - пише канал.

 

Канал пропонує офіційне оформлення в штат, молодий дружній колектив та можливість зробити кар'єру.

 

Резюме треба надсилати за адресою help.ictv@gmail.com .

 

Нагадаємо, виробництво «Репортерська 03» здійснює відділ публіцистичних програм каналу, який очолює Оксана Соколова. Програма має вийти в ефір наприкінці серпня. Розробкою авторської ідеї займається Олександр Ільїних, журналіст і ведучий телеканалу ICTV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6386
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду