«Відкритий доступ» все ж таки покажуть у Миколаєві

«Відкритий доступ» все ж таки покажуть у Миколаєві

19 Червня 2013
4934

«Відкритий доступ» все ж таки покажуть у Миколаєві

4934
«Відкритий доступ» все ж таки покажуть у Миколаєві
«Відкритий доступ» все ж таки покажуть у Миколаєві

19 червня у Миколаєві відбудеться прем'єра документальному альманаху «Відкритий доступ», хоча напередодні організатором повторно відмовили в майданчику для показу. Про це повідомляє кінознавець, журналіст, учасник громадських рухів «Стоп цензурі!», «ЧЕСНО» Аксинья Куріна у своєму блозі на «Українській правді».

 

Активістка також пише, що у рамках показу альманаху у Миколаєві відбудеться дискусія про доступ до інформації за участю журналістів Андрія Куликова (програма «Свобода слова», ICTV) і Наталки Соколенко, громадських активістів Олега Рибачука та Аліси Рубан.

 

«Наші миколаївські активісти налаштовані найрішучішим чином - презентація фільму відбудеться. Місце збору: вул. Генерала Карпенка, 40-а (орієнтир спортивна школа «Надія»), потім журналіст Андрій Лохматов партизанськими стежками поведе глядачів в секретне місце дивитися фільм. На війні як на війні :). Час збору: 18.00 будь ласка, приходьте під час. Довідки за телефоном 093 459-83-52», - написала Аксинья Куріна.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 17 червня Миколаївський кінотеатр «Мультиплекс» в останній момент відмовився надати зал для показу документального альманаху «Відкритий доступ» - п'ять новел про те, як рядові українці за допомогою Закону України «Про доступ до публічної інформації» домагалися вирішення своїх проблем. Серед короткометражок в альманах входить новела «Межигір'я», в якому проживає Президент України Віктор Янукович.

 

Раніше з труднощам із показом «Відкритого доступу» організатори зіткнулись у Одесі та Донецьку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4934
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду