Завершився чат із Сергієм Галібіним та Анною Свірідовою

Завершився чат із Сергієм Галібіним та Анною Свірідовою

20 Червня 2013
16475

Завершився чат із Сергієм Галібіним та Анною Свірідовою

16475
Завершився чат із Сергієм Галібіним та Анною Свірідовою
Завершився чат із Сергієм Галібіним та Анною Свірідовою

20 червня о 12.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю ведучих ранкового шоу «Бодрячком» на радіостанції «Наше Радіо» Сергія Галібіна й Анни Свірідової на тему: «Виробництво радіореаліті».

 

До обговорення пропонувалися питання: нові проекти на радіостанції «Наше Радіо», чи може радіоведучий стати хорошим телеведучим та ін.

 

Повну версію чату читайте на ТК завтра.

 

Біографічна довідка:

 

Сергій Галібін народився 18 лютого 1970 року. Закінчив педагогічний інститут. У 15 років почав працювати діджеєм в школі. Актор команди КВН вищої ліги «Криворізька шпана». Одружений, має сина Данила. Працював директором нічного клубу «Центр» у Кривому Розі, арт-директором концерт-хол FreeDom, ведучим ранкового «Будильник-шоу» на «Русском Радио».

 

З 15 серпня 2011 став ведучим шоу «Бодрячком» на радіостанції «Наше Радіо», яке в ефірі щоранку по буднях з 7-ї до 11-ї години.

 

Анна Свірідова народилася 25 лютого 1974 року в місті Кривий Ріг. Педагог за освітою. Заміжня, має сина Антона. Студенткою Ганна захопилася роботою на радіо і кілька років поєднувала роботу в школі і в ефірі. 2000 року вирішила зосередитися тільки на радіо. Працювала на «Русском радио», співпрацювала з телеканалом СТБ. У 2010 році отримала премію RADIO VOICE AWARDS в номінації «Кращий радіоведучий».

 

З 15 серпня 2011  стала ведучою шоу «Бодрячком» на радіостанції «Наше Радіо», яке в ефірі щоранку по буднях з 7-ї до 11-ї години.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16475
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
РУСЛАН
3934 дн. тому
Коли радіоведучі перестануть давитися слиною і навчаться правильної, людської вимови з паузами і інтонаціями?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3935 дн. тому
Чи збираєтеся опановувати українську мову і переходити на неї у веденні вашого ранкового шоу?
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
3936 дн. тому
Ви обидва з Кривого Рогу. А що чули в місті про вашого земляка Олександра Вілкула до того, як він став спочатку головаю Дніпропетровської облдержадміністрації, а потім й віце-прем'єром?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду