17 червня - майстер-клас про бізнес-стратегії для медіа

17 червня - майстер-клас про бізнес-стратегії для медіа

11 Червня 2013
7545

17 червня - майстер-клас про бізнес-стратегії для медіа

7545
17 червня - майстер-клас про бізнес-стратегії для медіа
17 червня - майстер-клас про бізнес-стратегії для медіа

17 червня «Інтерньюз-Україна» запрошує українських редакторів, медіа-менеджерів, власників онлайн-видань взяти участь у майстер-класі польського медіаексперта Пьотра Стасяка (Piotr Stasiak) на тему «Чи виправдовує себе бізнес-стратегія мультимедійних платформ в епоху fusion-журналістики?».

 

Майстер-клас відбудеться у понеділок, 17 червня, з 18.00 до 20.00.

 

Пьотр Стасяк працює продакт-менеджером медіа-холдингу Ringier Axel Springer Poland у Варшаві. Холдинг публікує польські видання Newsweek та Forbes, де пан Стаcяк відповідальний за розвиток цифрового та преміального контенту з метою його інтеграції на мультимедійні платформи.

 

Під час майстер-класу Пьотр Стасяк поділиться досвідом запуску успішних інтернет-проектів в Польщі, своїм баченням розвитку ринку цифрових технологій на найближчі роки та подискутує про варіанти платного контенту для медіа. Майстер-клас пройде в офісі Інтерньюз-Україна за адресою м. Київ, вул. Ризька,15. метро Дорогожичі.

 

Участь у майстер-класі безкоштовна, але передбачає конкурсний відбір. Для реєстрації необхідно заповнити онлайн-заявку  до 15.00 15-го червня. «Інтерньюз-Україна» надасть 10 тревел-грантів для відібраних учасників з регіонів.

 

Результати відбору та підтвердження участі учасники отримають 15 червня о 18.00.

 

Довідка: Пьотр Стасяк працює продакт-менеджером медіа-холдингу Ringier Axel Springer Poland, де відповідає за розвиток цифрового та преміального контенту, зокрема в польських виданнях Newsweek та Forbes. Попередньо працював в Polityka Weekly, де запустив Polityka Cyfrowa - перший повноцінний мультимедійний проект серед польських ЗМІ. Також пан Стасяк є Керівником програм з цифрової журналістики у Collegium Civitas College (Варшава). Має 19 років досвіду в журналістиці й 5 років - в медіа-менеджменті. Одружений, є батьком двох дочок. Улюблене заняття - читати та колекціонувати раритетні книжки.

 

Для подальших довідок контактуйте: Віталій Мороз, керівник програм нових медіа МГО «Інтерньюз-Україна», моб.063-700-22-66, e-mail: vmoroz@internews.ua , facebook.com/vitaliy.moroz.

 

Зустріч проводиться МГО «Інтерньюз-Україна» в рамках проекту «У-Медіа» міжнародної організації «Інтерньюз Нетворк» за фінансової підтримки АМР США.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7545
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду