До 25 червня – прийом заявок для участі в Літній школі журналістики газети «День»

7 Червня 2013
9257

До 25 червня – прийом заявок для участі в Літній школі журналістики газети «День»

9257
До 25 червня – прийом заявок для участі в Літній школі журналістики газети «День»

Всеукраїнська газета «День» ологошує  набір учасників для участі у Літній школі журналістики, яка триватиме з 1 липня по 1 серпня.

 

Учасники Літньої школи журналістики газети «День» не тільки підключаються до повноцінної роботи редакції, а й паралельно знайомляться з проектами «Дня», беруть участь у зустрічах з яскравими постатями української політики, культури, інформаційного простору. Спеціально для Літньої школи журналістики редакція готує походи та поїздки в рамках ідеї «Інтелектуальний туризм».

 

На період навчання у школі учасники будуть забезпечені безкоштовним проживанням в гуртожитках Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова.

 

Охочі пройти стажування у редакції «Дня» у рамках Літньої школи журналістики повинні:

- заповнити анкету учасника;

- написати есе на одну із запропонованих тем:

 

1. Чого не вистачає українській журналістиці (на основі прочитання однієї з книжок: «Екстракт 150», «Екстракт+200», «Мої університети»).

 

2. Як популяризувати теми історичного минулого: журналістські інструментарії, стратегія зацікавлення (на основі однієї з книжок: «Україна Incognita», «Ваші мертві вибрали мене...», «Дві Русі», «Війни і мир», «Чому він нас нищив?»).

 

3. 1025-річчя хрещення України-Русі як можливість консолідації українського суспільства (на основі однієї з книжок: «Сила м'якого знака», «Апокрифи Клари Ґудзик»).

 

4. Феномен візуалізації у журналістиці: важливість фото і карикатури у творенні розумного простору (на основі аналізу світлин із фотоальбомів «Дня» і серії карикатур Анатолія Казанського).

 

5. Що для вас українська мрія? Яким ви бачите ваш вклад у її здійснення? (На основі прочитання праць вибраного публіциста із серії «Бронебійна публіцистика».)

 

До листа обов'язково потрібно додати:

- скановану копію квитанції про передплату друкованої чи електронної версій «Дня».

 

Організатори обіцяють розглянути усі заявки, але якщо обставини будуть рівними, перевагу буде надано передплатникам.

 

Заявки на участь можна подати до 25 червня (включно).

 

Телефон: (044) 303-96-79 (Інна Павлюк).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9257
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду