Ігор Лосєв у лікарні. Потрібні кошти (ОНОВЛЕНО)

Ігор Лосєв у лікарні. Потрібні кошти (ОНОВЛЕНО)

7 Червня 2013
12157

Ігор Лосєв у лікарні. Потрібні кошти (ОНОВЛЕНО)

12157
Діагноз – обширний інфаркт
Ігор Лосєв у лікарні. Потрібні кошти (ОНОВЛЕНО)
Ігор Лосєв у лікарні. Потрібні кошти (ОНОВЛЕНО)

Журналіст, доцент кафедри культурології Національного університету «Києво-Могилянська академія» Ігор Лосєв потрапив у важкому стані до реанімації Боярської лікарні Київської області з діагнозом «обширний інфаркт». Про це повідомляють студенти НаУКМА із посиланням на помічницю президента академії Тетяну Антонюк.

 

Перебування в лікарні потребує значних коштів. Ті, хто бажають допомогти журналісту, можуть звертатися до представників НаУКМА. Контактна особа - провідний спеціаліст факультету гуманітарних наук Ірина Іванівна Юречко, 1 корпус, кім. 203. Тел.: (044) 425-14-20, внутрішній номер - 130.

 

Як повідомили «Детектор медіа» в редакції видання «Український тиждень», постійним автором якого є пан Лосєв, Ігоря Лосєва вже перевели до Інституту кардіології імені Стражеска. Редакція «Українського тижня» взяла на себе витрати, пов'язані з лікуванням.

 

Ігор Лосєв -  журналіст,  науковець, автор видань «День», «Детектор медіа», «Український тиждень». Перший в історії України лауреат премії імені Джеймса Мейса.

 

«Детектор медіа»

Фото - zz.te.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12157
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду