8 червня – всеукраїнський вітрильний журналістський турнір

5 Червня 2013
8759

8 червня – всеукраїнський вітрильний журналістський турнір

8759
8 червня – всеукраїнський вітрильний журналістський турнір

Київський міський крейсерський яхт-клуб втретє запрошує журналістів на щорічний «Вітрильний Жур-Тур» (Sail Jour-Tour), що відбудеться 8 червня в Київському міському яхт-клубі за адресою Дніпровська набережна, 12 (м. Осокорки).

 

Журналісти, які акредитуються на цю подію, будуть включені до екіпажів крейсерських яхт та візьмуть участь у вітрильних перегонах.

 

Мета заходу - поширювати інформацію про вітрильний спорт, яхтинг в Україні і світі, привернути увагу до стану Дніпра, хаотичної забудови берегів та проблем подальшого розвитку в столиці України водних видів спорту.

 

Співорганізаторами свята цього року є також Національна спілка журналістів України, Вітрильний крейсерсько-перегоновий союз України та, втретє, Інститут журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

 

Цього року організатори перегонів отримали згоду яхтсменів і журналістів у інших вітрильних містах України підтримати «Вітрильний Жур-Тур». Учасники у Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі та інших містах вже згодилися зробити 8 червня святом під вітрилами для себе та своїх читачів, радіослухачів та телеглядачів.

 

Після перегонів відбудеться нагородження переможців та посвята журналістів у яхтсмени. А за два тижні після фінішу капітани яхт визначать переможців творчого турніру на кращий матеріал про яхтсменів та їхні проблеми.

 

8 червня о 10.00 розпочнеться реєстрація учасників і розподіл учасників по екіпажах (за адресою: Дніпровська набережна, 12 (м. Осокорки), Київський міський яхт-клуб. Інструктаж екіпажів об 11.00. Старт перегонів відбудеться рівно о 12.00, фініш заплановано о 15.00. Нагородження переможців має відбутися о 16.00.

 

Акредитація на захід у Києві триває до 17.00 7 червня за телефоном 066-550-7597 або за адресою wladimirow@ukr.net

 

В інших містах - за місцевими оголошеннями.

 

Участь у турнірі лише за акредитацією та за редакційними посвідченнями.

 

 


 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду