До 20 червня – прийом заявок на тренінг «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації»

4 Червня 2013
7143

До 20 червня – прийом заявок на тренінг «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації»

7143
До 20 червня – прийом заявок на тренінг «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації»

Інститут розвитку регіональної преси запрошує журналістів з Дніпропетровської, Запорізької, Донецької, Луганської, Харківської, Полтавської та Кіровоградської областей для участі в тренінгу «Використання можливостей нових медіа для поширення інформації», що відбудеться 11-12 липня у Запоріжжі.

 

Представники інших областей також можуть надсилати анкети - такі заявки будуть розглянуті за умови наявності вільних місць. Група учасників формується на конкурсних засадах. Організатори повідомлять запрошених учасників про участь до 26 червня 2013 року.

 

Мета тренінгу: участь у тренінгу надасть журналістам можливість краще зрозуміти методологію роботи в умовах конвергентних ЗМІ, можливості, що створюють сучасні медіа для журналістів та оволодіти конкретними прикладними навичками зі створення та розміщення мультимедійних журналістських матеріалів на різноманітних медіа-платформах.

 

Програма тренінгу на сайті ІРРП.

 

Участь у тренінгах є безкоштовною. Учасникам з інших міст пропонується проживання в готелі та компенсація витрат на проїзд.

 

Для участі в тренінгу необхідно заповнити та надіслати анкету-заявку до 18:00 20 червня 2013 року.

 

Із запитаннями слід звертатися на irrp.org.ua@gmail.com або за номером 067-547-22-33.

 

Інформація про тренерів:

 

Олег Хоменок, старший радник з питань медіа Internews Network, медіа-тренер. Є сертифікованим медіа-консультантом та тренером з журналістики з багаторічним досвідом у медіа-галузі, автором кількох посібників з журналістики та навчання журналістиці. Він працював журналістом та редактором у кількох газетах та інформагентствах, очолював прес-службу Кримського парламенту у 1994-1997 роках, був регіональним кореспондентом Європейського медіа-інституту, став директором Кримського прес-центру IREX ПроМедіа у 1997 році і радником з питань друкованих ЗМІ IREX У-Медіа з 2005 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду