До 4 червня – прийом заявок на навчання журналістів з надання домедичної допомоги від Фонду «Здоров’я»

29 Травня 2013
7103

До 4 червня – прийом заявок на навчання журналістів з надання домедичної допомоги від Фонду «Здоров’я»

7103
До 4 червня – прийом заявок на навчання журналістів з надання домедичної допомоги від Фонду «Здоров’я»

Український фонд «Здоров'я» запрошує журналістів на навчання з надання домедичної допомоги, які відбудуться у МДЦ «Артек» (АР Крим) в рамках реалізації спеціального проекту «Я можу врятувати життя!».

 

Навчання відбудеться 13-14 червня 2013 року. Навчання здійснюються за програмою підготовки немедиків з надання екстреної медичної допомоги потерпілим, яка відповідає стандартам міжнародної програми BLS. Його проводять інструктори Всеукраїнської ради реанімації та екстреної медичної допомоги, сертифіковані Європейською радою реанімації.

 

Заявки приймаються до 4 червня.

 

Слухачі стануть учасниками інтерактивних лекцій та здобудуть практичні навички таких маніпуляцій: проведення серцево-легеневої реанімації, застосування автоматичного зовнішнього дефібрилятора, надання психологічної допомоги потерпілому, ознайомлення з правилами транспортування постраждалого. Серед модельованих імовірних ситуацій - порятунок потерпілого у результаті ДТП та порятунок на воді.

 

Програма складена із урахуванням побажань (результатів анкетування) журналістів, які пройшли навчання у червні 2012 року, та особливостей літнього відпочинку.

 

Навчання проходитимуть із використанням спеціальних манекенів. Слухачі будуть забезпечені методичними матеріалами.

 

Слухачі, які успішно пройдуть навчання, одержать відповідні сертифікати.

 

Навчання відбудуться в рамках реалізації спеціального проекту для школярів України «Я можу врятувати життя!», який Український фонд «Здоров'я» реалізує із 2011 року. У рамках проекту відповідне навчання вже пройшли понад 10 тисяч старшокласників та студентів по всій Україні.14 червня у МДЦ «Артек» відбудеться фінал Перших всеукраїнських змагань старшокласників з надання домедичної допомоги. Учасників змагань підтримають зірки українського спорту Василь Вірастюк, Ірина Мерлені, Денис Силантьєв.

 

Навчання безкоштовне. Організатори беруть на себе витрати, пов'язані із проживанням, харчуванням, трансфером Сімферополь (Залізничний вокзал) - МДЦ «Артек» (та у зворотному напрямку). Також організатори відшкодовують учасникам навчання половину вартості залізничних квитків. Можливе оформлення відрядження.

 

Детальніша інформація, зокрема програма навчання, на сайті Українського фонду «Здоров'я» www.healthfund.com.ua.

 

Кількість учасників обмежена. Перевага надаватиметься журналістам, які пишуть на відповідну тематику та мають можливість донести інформацію про важливість домедичної допомоги якомога ширшій аудиторії. 

 

Журналісти, які виявили бажання взяти участь у навчанні, повинні заповнити анкету на сайті Українського фонду «Здоров'я».  http://www.healthfund.com.ua/ua/articles/768-ukrainskyi-fond-zdorov-ia-zaproshuie-zhurnalistiv-na-navchannia-z-nadannia-domedychnoi-dopomohy.html

 

Контактні телефони 044 220 04 98, 067 935 70 75.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Фонд «Здоров'я»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду