29 травня о 15.00 – брифінг «Стоп цензурі!» під МВС

29 Травня 2013
7763

29 травня о 15.00 – брифінг «Стоп цензурі!» під МВС

7763
29 травня о 15.00 – брифінг «Стоп цензурі!» під МВС

29 травня о 15:00 журналісти, адвокати, медіаюристи та активісти проведуть брифінг під стінами МВС (вул. Богомольця, 10) біля тимчасового інформаційного центру «Стоп цензурі!». На брифінгу будуть проаналізовані 10 днів, які минули після побиття журналістки Ольги Сніцарчук і фотокореспондента Владислава Соделя.

 

Брифінг проведуть:

- адвокати Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя - Ігор Федоренко, партнер АО Aver Lex, і Вікторія Кіріна, юрист кримінально-правового департаменту АО Aver Lex;

- Оксана Романюк, представник «Репортерів без кордонів» в Україні;

- Ігор Розкладай, медіаюрист Інституту медіа права.

 

Контактна особа: координатор прес-центру громадського руху «Стоп цензурі!» Артем Соколенко, 050 440 46 08 censor.stop@gmail.com

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7763
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
lawstudent
3978 дн. тому
Ваш ”спортсмен”, шановний, професійний рейдер! Що взагалі на мітингу роблять такі активисті, кожному зрозуміло. Пару дні до того він “очередну” бабушку з квартири виселяв, а тут пройнявся анти-фашизмом,))) може хоть за щось його посядять, список пригод у нього точно багатий!
111
3978 дн. тому
Ну вот, опять "побиття". А где хоть какое нибудь доказательство этого самого "побиття"? Так никто его и не предоставил. А сейчас будут все кричать - власть отмажет "спортсмена", его не осудят. Конечно, его не осудят, потому как дело в суде рассыпется. Но после суда все равно все будут кричать что отмазали.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду