У Львові люди з коробками на головах протестували проти жовтої та глянцевої преси

26 Травня 2013
4203

У Львові люди з коробками на головах протестували проти жовтої та глянцевої преси

4203
У Львові люди з коробками на головах протестували проти жовтої та глянцевої преси

Сьогодні, 26 травня, у центрі Львова відбувся флеш-моб проти засмічення голів непотрібною інформацією та презентація старту нового проекту - розробки українського коміксу. Про це повідомляє Zaxid.net.

 

Організатор дійства Андрій Мочурад розповів, що участь у флеш-мобі взяло 30 осіб. «Молоді люди із коробками на головах, з яких стирчало сміття, таким чином протестували проти попсової літератури, глянцевих журналів і жовтої преси», - зазначив він. За його словами, вони хотіли продемонструвати, що молоді не подобається гламурна попса.

 

Учасники флеш-мобу у руках тримали глянцеві журнали і бульварну пресу, але пізніше витягли плакати із зображенням українських козаків. За словами організатора, саме в такий спосіб намагалися популяризувати українські комікси і мультфільми.

 

Вони також оголосили початок нового проекту - створення українських коміксів. «Це була відправна точка. Тепер шукатимемо людей, які хочуть спробувати себе як сценаристи і художники», - зазначив Андрій Мочурад.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4203
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду