Нацрада додала до списку адаптованих ще 8 каналів

Нацрада додала до списку адаптованих ще 8 каналів

22 Травня 2013
7572

Нацрада додала до списку адаптованих ще 8 каналів

7572
Нацрада додала до списку адаптованих ще 8 каналів
Нацрада додала до списку адаптованих ще 8 каналів

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення доповнила перелік іноземних каналів, адаптованих до норм чинного вітчизняного законодавства, 8 мовниками.  Таке рішення регулятор прийняв  під час засідання 22 травня, повідомляє прес-служба.

 

До списку додано великобританські музичні телеканали «MTV Live HD Euro», «MTV Ніts», «MTV Dance», «MTV Rocks» та чеські музичні телеканали «VH 1 European», «VH 1 Сlassic».

 

Програми з обмеженим доступом - відсутні, мова англійська. Спосіб поширення сигналу - кодований.  Реклама чи інша комерційна інформація, розрахована на територію України, - відсутня.

 

Також до переліку адаптованих увійшли російський телеканал фільмопоказу «Мир сериала» та російський музичний мовник «Музыка Первого». Мова російська, обсяг мовлення - 24 години. У програмі відсутні передачі еротичного й сексуального змісту, зі сценами надмірного насилля чи жахів.  Спосіб поширення сигналу - кодований. Реклама у програмах телеканалів відсутня.

 

Також було доповнено інформацію щодо порядку ретрансляції програм «Eurosport» та «Eurosport 2» Ці програми можуть транслюватися в різних форматах - SD та HD.

 

Загалом  до Переліку програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 Закону України «Про телебачення і радіомовлення», внесено 178 програм іноземного виробництва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7572
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду