Артем Шевченко робив замовні сюжети, виконуючи вказівки Кагаловського, – Княжицький

25 Квітня 2013
9202

Артем Шевченко робив замовні сюжети, виконуючи вказівки Кагаловського, – Княжицький

9202
Артем Шевченко робив замовні сюжети, виконуючи вказівки Кагаловського, – Княжицький

Ведучий програми «Знак оклику» Артем Шевченко, якого 23 квітня оголошено генеральним директором каналу ТВі, готував замовні сюжети, виконуючи вказівки інвестора Костянтина Кагаловського. Про це заявила на зборах журналістів ТВі журналіст Анастасія Станко, посилаючись на слова колишнього гендиректора ТВі, а нині народного депутата Миколи Княжицького, який це підтвердив.

 

«Ви ж учора самі мені по телефону говорили, що Артема Кагаловський заставляв робити заказні матеріали в «Знаку оклику». То про яку чесність можна говорити?», - запитала в пана Княжицького пані Станко.

 

«Це правда, - відповів Микола Княжицький. - Я вам скажу, що Артем ніколи не підігравав владі. Зараз він робив матеріали і мені плакався про це - це правда - для того, щоб мочити Хорошковського, але це було заборонено показувати в ефір. Було таке, Артем?».

 

«Так, було, - відповів Артем Шевченко. - Я скинув сценарій особливого формату, який називався "Казус Хорошковського"...».

 

За словами Миколи Княжицького, Артем Шевченко йшов на компроміси з власником, як і багато людей, які працюють на ТВі.

 

Відео зустрічі журналістів ТВі з Миколою Княжицьким і Артемом Шевченком дивіться на «Відеотеці».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9202
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду