Депутат вибив з рук журналіста Сергія Андрушка відеокамеру - той знімав, як він палить у парламенті (ВІДЕО)

17 Квітня 2013
7415

Депутат вибив з рук журналіста Сергія Андрушка відеокамеру - той знімав, як він палить у парламенті (ВІДЕО)

7415
Депутат вибив з рук журналіста Сергія Андрушка відеокамеру - той знімав, як він палить у парламенті (ВІДЕО)

Народний депутат від фракції Партії регіонів Олександр Фельдман вибив з рук журналіста Сергія Андрушка відеокамеру, коли той знімав, як депутат палив у коридорі Верховної Ради. Про це повідомляє Інститут Масової Інформації, посилаючись на опублікований  відеозапис журналіста.

 

Журналіст із увімкненою відеокамерою підійшов до Олександра Фельдмана, коли той палив у коридорі Верховної Ради. Побачивши, що його знімають, нардеп спробував піти з-під об'єктива камери, зауваживши, що для зйомки потрібно питати дозвіл.

 

«Вы перед тем как снимать спрашивали б сначала разрешение. Это не интеллигентная манера, это хамство», -  відповів народний обранець на запитання журналіста про куріння у коридорі. Після сказаного Олександр Фельдман швидким кроком почав іти від журналіста.

 

Коли журналіст пішов за «регіоналом», той вибив камеру з рук Сергія Андрушка.

 

Нагадаємо, 16 грудня 2012 року в Україні набув чинності закон, що забороняє куріння у всіх громадських місцях. ІМІ також зауважує, що за цей закон проголосував і  Олександр Фельдман.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7415
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДимОК
3998 дн. тому
Андрушко - лох, а не журналист. Высокомерное дерьмо. Кто бы ему уе*ал бы уже наконец? Поставьте товарища на место
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду