5 квітня – церемонія нагородження лауреатів конкурсу «Здоровим бути вигідно!»

3 Квітня 2013
5204

5 квітня – церемонія нагородження лауреатів конкурсу «Здоровим бути вигідно!»

5204
5 квітня – церемонія нагородження лауреатів конкурсу «Здоровим бути вигідно!»

У п'ятницю, 5 квітня, відбудеться урочиста церемонія нагородження лауреатів та володарів спеціальних відзнак Другого всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!».

 

Захід відбудеться о 14.00 у Тріумфальній залі готелю «Київ» за адресою: м.Київ, вул. Грушевського 26/1. 

 

Конкурс «Здоровим бути вигідно!» проводить Український фонд «Здоров'я» за підтримки Бюро ВООЗ в Україні, МОЗ України та НСЖУ.  Генеральний спонсор конкурсу - СК «NGS» (Нафтагазстрах).

 

У церемонії нагородження візьмуть участь: завідувач кафедри спортивної медицини та санології НМАПО ім. П.Л.Шупика, головний позаштатний санолог МОЗ України Г.Л. Апанасенко, стронгмен, володар титулу «Найсильніша людина світу» В.Я. Вірастюк, перший заступник  Державного комітету молоді та спорту України С.В. Глущенко, директор Школи охорони здоров'я Національного університету «Києво-Могилянська академія» І.М. Грига, народний депутат України, голова Українського фонду «Здоров'я» В.В. Дудка, відповідальний секретар Київського осередку  НСЖУ А.М. Малієнко, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби І.О. Мерлені, олімпійський призер, чемпіон світу з плавання Д.О. Силантьєв, генеральний директор СК «NGS» (Нафтагазстрах) А.Ф. Чубинський, директор Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка В.В. Різун, головний позаштатний офтальмолог МОЗ України С.О. Риков та інші відомі діячі галузі охорони здоров'я, журналістики та спорту. 

 

Нагадуємо, «Детектор медіа» опублікувала перелік лауреатів Другого всеукраїнського конкурсу журналістських матеріалів «Здоровим бути вигідно!».

 

Акредитація за телефонами: 067 935 70 75, 044 220 04 97 (98)

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Українського фонду «Здоров'я»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5204
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду