25 квітня – конференція «Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації»

26 Березня 2013
5498
26 Березня 2013
18:23

25 квітня – конференція «Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації»

5498
25 квітня –  конференція «Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації»

У рамках  4-го конкурсу професійної журналістики «Честь професії»* відбудеться конференція з актуальних питань професійної журналістики «Професійна журналістика в епоху нових медіа: стандарти, свободи та інновації». Для участі у конференції запрошуються журналісти друкованих, інтернет-ЗМІ, ТВ та радіо.

 

Конференцію організовують Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) та Незалежна Асоціація Телерадіомовників (НАМ).

 

Захід відбудеться за адресою  м. Київ, МІМ Київ, вул. Шулявська 10/12 В, 5 поверх, конференц-зал з 10 до 17.30

 

Конференція складатиметься з трьох тематичних блоків:

 

- Традиційні та цифрові ЗМІ. Інновації в журналістиці. Доповідач - Анетт Новак,  міжнародний медіа-консультант і спікер, віце-президент Медіа Інституту Fojo ( FojoMediaInstitute) і член правління Всесвітнього Форуму Редакторів (WorldEditorsForum).

 - Якісна/професійнажурналістика. Що це таке сьогодні? Доповідач - Валерій Панюшкін, Snob.ru, ВБ «КоммерсантЪ», лауреат премії «Золоте перо Росії».

- Сучасна редакція в умовах скорочення бюджетів. Пріоритети в побудові і в управлінні. Доповідач уточнюється.


Участь у конференції є безкоштовною за попередньою реєстрацією, організатори залишають за собою право конкурсного відбору учасників. Заповнену реєстраційну заявку з позначкою «Заявка на Конференцію з питань професійної журналістики» прохання відправити на електронну адресу: organizator@uapp.org чи факсом за номером 044-425-57-87 до 22квітня 2013 (Контактна особа - Оксана Кузьмінчук)

 

Остаточна програма конференції, імена спікерів та учасників панельних дискусій будуть оголошені на початку квітня 2013 року.

 

*Конкурс «Честь професії» відбувається в межах Українського медійного проекту «У-Медіа», що здійснює ІнтерньюзНетворк за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5498
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду